Singles Day ‘23 zit er al lang en breed weer op, maar wij kunnen niet wachten om je in ‘24 weer omver te blazen met de beste Singles Day deals!

Denk aan hoge kortingen op onze TV’s en andere elektronica, maar ook aan de beste keukenapparatuur. Klus jij lekker in je eentje aan de weg? We hebben met Singles Day altijd de beste kortingen op ons Parkside klus-assortiment! Of blijf fit met al onze Crivit sport artikelen: natuurlijk met Singles Day alleen voor de allerlaagste prijs! Voor de huismus hebben we mega deals op huishoud artikelen, zoals stofzuigers en robotstofzuigers. En maak je huis af met kwalitatieve meubels, zoals stoelen, tafels en kasten.

Kun je niet wachten op onze Singles Day korting? Neem alvast een kijkje bij onze sale: hier vind je het hele jaar door de beste acties!

921 producten
Alle producten 24 / 921 producten

Bij Lidl vieren we niet alleen Singles' Day maar hebben wij tijdens Black Friday ook weer de scherpste deals voor je verzameld. In de week van 24 november 2023 profiteer je bij ons ruim een week lang van de beste deals tijdens onze Black week. Bekijk de pagina alvast HIER!
* Minimale bestelwaarde: €50,- | Exclusief toeslagen. Alleen toepasbaar op de standaard verzendkosten van €4,99 | Deze actie loopt t/m 12-11-2023