Deze browser wordt niet ondersteund
Om de website correct te bekijken gebruik één van de volgende browsersLet op:Update uw browser a.u.b., als u met deze browser doorgaat, kan het zijn dat uw winkelervaring niet is zoals u van ons gewend bent!

Lattenbodems

18 producten
  Alle producten 18 / 18 producten

  Lattenbodems online bij Lidl

  Een lattenbodem is een belangrijk onderdeel van een bed. Lattenbodems geven jou én je matras extra steun en zorgen ervoor dat je comfortabel ligt. Een goede lattenbodem hoeft helemaal niet duur te zijn. De bedbodems van Lidl combineren kwaliteit en comfort met een superscherpe prijs. Dat slaapt heerlijk!


  Wat doet een lattenbodem?

  De naam zegt het al: een lattenbodem is een bedbodem opgebouwd uit een frame met verschillende latten. Lattenbodems worden in een bedframe geplaatst, waarna het matras erop komt te liggen. De lattenbodem zorgt ervoor dat je gewicht gelijkmatig wordt verdeeld, zodat je lichaam tijdens het slapen goed ondersteund wordt en je goed en lekker kunt slapen.


  Een goede lattenbodem kiezen

  Het kiezen van een goede lattenbodem is van een aantal zaken afhankelijk. Over het algemeen geldt: hoe meer latten er in de lattenbodem zitten, hoe beter de ondersteuning is. Meer latten zorgen er namelijk voor dat het gewicht van je lichaam beter verdeeld wordt. De lattenbodems van Lidl bestaan uit minstens 28 flexibel geplaatste berkenhouten, verende latten. De bodems hebben een hoogte van 8 centimeter en een individueel instelbare hardheid. Hierdoor zijn de bodems volledig aan te passen aan jouw slaapwensen. De middenriem in het midden van de lattenbodem zorgt voor extra stabiliteit. De lattenbodems zijn verkrijgbaar in twee formaten: 140 bij 200 centimeter en 90 bij 200 centimeter. Zoek je een latenbodem voor je eenpersoonsbed? Dan heb je waarschijnlijk een lattenbodem van 90 x 200 cm nodig. Een tweepersoons lattenbodem is 140 x 200 cm of groter.


  Welke matras plaats je op de lattenbodem?

  Niet ieder matras is geschikt om op een lattenbodem te plaatsen. Latex-, lucht- en watermatrassen zijn hier het meest geschikt voor. Een binnen- of pocketvering matras kan alleen op een lattenbodem geplaatst worden, wanneer de lattenbodem meer dan 24 latten bevat. Dit komt omdat de veren in het matras tegendruk krijgen op de plaatsen waar de latten zich bevinden. De lattenbodems van Lidl bestaan uit 28 latten, en zijn daarmee ook een geschikte keuze wanneer je een binnen- of pocketveringmatras hebt of wilt.


  Verstelbare lattenbodem

  Naast vlakke lattenbodems, zijn er ook verstelbare exemplaren verkrijgbaar. Deze bedbodems kun je elektrisch of met de hand verstellen, zodat je wat rechter op komt te zitten in bed. Iedere lattenbodem van Lidl is handverstelbaar. Je kunt het hoofdeinde in dertien standen opklappen, zodat je prettig in bed kunt zitten. Een lattenbodem die verstelbaar is, is erg handig voor mensen die graag lezen, televisie kijken of ontbijten in bed en daarbij iets rechter op willen zitten. Ook voor mensen die door maagproblemen iets rechter op moeten zitten is een verstelbare lattenbodem een uitkomst.


  Shop nu jouw bedbenodigheden bij Lidl

  Naast een nieuwe lattenbodem vind je bij Lidl nog veel meer om jouw bed helemaal af te maken. Zo vind je in ons ruime assortiment ook diverse matrassenkussens en dekbedden. Bestellen in de webshop gaat zeer eenvoudig en snel.