Bellarom: de lekkerste koffie voor bij jou thuis

Of je nu geniet van de klassieke smaak van filterkoffie, de geur van versgemalen koffiebonen, het gemak van koffiecups of pads, of de snelheid van oploskoffie; er is altijd een koffie die perfect bij jou past.

Bellarom koffie

☕️ Van eigen branderij

Onze Bellarom koffie komt uit eigen koffiebranderij. Zo zorgt Lidl voor hoge kwaliteit, flexibiliteit en leverbetrouwbaarheid. Bovendien is Lidl niet afhankelijk van tussenpersonen, waardoor de prijs een stuk lager is.


🌱 Duurzaam gecertificeerd

Alle Bellarom koffie is gecertificeerd met internationale erkende keurmerken: Fairtrade, Rainforest Alliance, Biologisch of UTZ certified. Voor ons koffie-assortiment is er aandacht voor duurzame teelt, eerlijke arbeidsomstandigheden voor koffieboeren en energiezuinige vaardigheden van onze producten.


🛒 Uitgebreid assortiment

Of je nu geniet van de klassieke smaak van filterkoffie, de geur van versgemalen koffiebonen, het gemak van koffiecups of pads, of de snelheid van oploskoffie; er is altijd een koffie die perfect bij jou past. Het Bellarom koffie-assortiment is geschikt voor elke koffieliefhebber.


💶 Laagste prijs

Lidl biedt altijd de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Dat geldt ook voor Bellarom koffie. De Bellarom koffie komt uit eigen branderij. Hierbij is er geen sprake van een tussenschakel en wordt de koffie gemaakt voor de laagste prijs.

Filterkoffie

Koffiebonen

Koffiecups

Koffiepads

Oploskoffie

Voor de thuis barista’s

Koffieliefhebbers opgelet! Met een koffiezetapparaat met melkschuimer maak je eenvoudig de lekkerste koffiespecialiteiten thuis. Van volautomatische machines tot eenvoudige modellen met handmatige bediening, in onze webshop vind je alles waar jouw koffiehart sneller van gaat kloppen.

Recepten met koffie

Lidl heeft heerlijke koffie-recepten voor de echte koffieliefhebber! Choco-espresso martini's, cappuccinotruffels en tiramisu-dripcake zijn perfect voor chocoladeliefhebbers. Affogato met avocado-chocolademousse en speculaas latte zijn ideaal voor de klassieke smaken. Geniet van een heerlijke koffie-ervaring met deze recepten!

Prijsvergelijking koffiebonen

Prijsvergelijking koffiebonen

De vergelijking met koffiebonen is gebaseerd op de kilozak koffiebonen van Douwe Egberts (prijs AH.nl, 27-03-24) en deze producten van Lidl:

Bellarom koffiebonen > 1 kilo voor €8,99

Zoetjes > 1 potje voor €0,99

Halfvolle koffiemelk > pak voor €0,99

Chocolate chip cookies > pak voor €0,99


Text And Image Section

De veelzijdige koffiesoorten

Koffie, een geliefd drankje met een scala aan smaken en aroma's. Van krachtige espresso's tot zoete latte macchiato's, de diversiteit in koffiesoorten is enorm.

  • Espresso: De basis van vele koffiedranken. Een geconcentreerde shot met intense smaak, perfect voor liefhebbers van sterke koffie.
  • Cappuccino: Een klassieke combinatie van espresso, gestoomde melk en melkschuim. Romig, zacht en met een heerlijke schuimlaag.
  • Latte macchiato: Voor degenen die van een mildere koffiesmaak houden. Espresso met gestoomde melk, afgetopt met een klein laagje melkschuim.
  • Americano: Voor wie de kracht van espresso wil, maar met een mildere smaak. Espresso verdund met heet water, waardoor de koffie iets lichter wordt.
  • Filterkoffie: Een vertrouwde klassieker. Gezet met heet water en gemalen koffiebonen, resulterend in een heldere, aromatische koffie.
  • Koffie verkeerd: Voor de liefhebbers van een koffiewitje. Koffie met warme melk, perfect voor wie een mildere koffiebeleving zoekt.
  • IJskoffie: Verfrissend en perfect voor warme dagen. Koffie met ijs, al dan niet met melk of siroop, voor een heerlijke koude koffievariatie.
  • Cafeïnevrije koffie: Voor wie de cafeïne wil vermijden, maar toch wil genieten van de koffiesmaak. Cafeïnevrije koffie is er in diverse varianten, zoals espresso, filterkoffie en cappuccino.

Naast deze bekende koffiesoorten zijn er nog talloze andere variaties te ontdekken. Koffie met siropen, likeuren, specerijen of zelfs chocolade; de mogelijkheden zijn eindeloos.

Experimenteer, proef en vind jouw favoriete koffiesoort!