VERSE SAPPEN & SMOOTHIES

Lekker fris bij het ontbijt, lunch of tussendoor; de verse sappen en smoothies van Lidl. Elke dag versgeperst en bereid, met maximaal behoud van de vitamines en mineralen. Zodat u op ieder moment van de dag kan genieten van het ruime aanbod van verschillende frisse smaken smoothies en sappen.

KOFFIE

Lidl biedt een ruim assortiment koffie alléén gemaakt van de meest hoogwaardige koffiebonen. Dat is genieten! Wij zetten ons al jaren in voor het verduurzamen van de koffieteelt. Een belangrijk aspect hierbij is de samenwerking met internationaal erkende keurmerkorganisaties als Fairtrade, Rainforest Alliance, Biologisch en UTZ Certified. Van ons eigen merk is alle koffie gecertificeerd.

THEE

Bij Lidl kunt u ook terecht voor een uitgebreid assortiment thee. Alle thee van ons eigen merk is UTZ-gecertificeerd, dat betekent dat de thee afkomstig is van boeren die oog hebben voor mens en milieu. Er is keuze uit vele smaken thee, zoals rooibos, groene en zwarte thee, maar ook speciale thee voor een goede nachtrust of ontspanning.