Playtive

Speelgoed van Playtive is van de hoge kwaliteit en voor een eerlijke prijs! Het zorgt voor uren speelplezier voor baby's en kinderen!

Naar het Playtive assortiment
Playtive
Playtive staat voor kwaliteit

Playtive staat voor kwaliteit

Het speelgoed en de toebehoren van Playtive zijn speciaal ontwikkeld voor baby's en kleine kinderen vanaf 0 jaar. Het veelzijdige speelgoed is gemaakt van hoogwaardige en geteste materialen en is ontwikkeld om leerzame ervaringen op te doen. De producten van Playtive staan niet alleen garant voor plezier en vermaak, maar voldoen ook aan de meest strenge veiligheidseisen.

  1. Compatibel met producten van andere merken

    Met het speelgoed van Playtive kan individueel of in combinatie met speelgoed van andere merken worden gespeeld, wat ze perfect maakt als aanvulling op het speelgoed dat de kinderen al hebben.

  2. TÜV-gecertificeerd

    Veilig speelplezier is gegarandeerd met Playtive. Van de kleinste blokken tot grootse kinderkeukens: producten uit het Playtive-assortiment zijn TÜV-gecertificeerd en voldoen daarmee aan de strenge Europese veiligheidsvoorschriften voor speelgoed.

  3. Veelzijdigheid

    Voor iedere behoefte het juiste speelgoed. Het Playtive assortiment bestaat uit houten speelgoed voor baby's om te voelen en te ontdekken, educatief speelgoed om de motoriek en ontwikkeling te ondersteunen en spelletjes voor de hele familie.

Houten speelgoed - De alleskunner in de kinderkamer

Houten speelgoed - De alleskunner in de kinderkamer

Het assortiment van Playtive bestaat uit verschillende soorten houten speelgoed in meerdere vormen, kleuren en varianten. Bovendien biedt het assortiment voor kinderen van alle leeftijden een ruime keuze. Hout is niet voor niets zo populair in kinderkamers thuis: het natuurlijke materiaal vormt een perfecte basis voor hoogwaardig speelgoed dat vrijwel altijd duurzaam en robuust is en lang meegaat.


Wist je dat?

Hout is een van de oudste materialen voor speelgoed. Al in het oude Egypte speelden kinderen met uit hout gesneden figuren, en ook de oude Grieken en Romeinen verrasten hun kinderen in de met houten dierenfiguren.

Bouwspeelgoed

Bouwspeelgoed

Creëren je eigen wereld met bouwstenen, zoals huizen, voertuigen of fantasiedieren, of bouw een kleine robot. Met bouwspeelgoed en constructiespeelgoed vergroot een kind zijn of haar horizon. Playtive biedt de juiste modellen – van eenvoudig houten speelgoed tot meerdelige bouwsets.


Wist je dat?

Door de veelzijdige uitvoeringen van bouw- en constructiespeelgoed is er voor bijna elke leeftijdscategorie wel het juiste te vinden. Kinderen vanaf 6 maanden kunnen al met eenvoudige, grote houten of kunststof bouwblokken bouwen. Hoe beter de vinger- en cognitieve vaardigheid zich ontwikkelt, hoe complexer het speelgoed kan worden.

De bewuste waarneming stimuleren

De bewuste waarneming stimuleren

Als baby's zo'n 9 maanden oud zijn beginnen ze de wereld om hen heen bewust waar te nemen. Veel kleine kinderen worden dan mobieler en beginnen te kruipen. Playtive biedt het juiste speelgoed om de ontwikkeling en motoriek te stimuleren, wat kan helpen met de ontwikkeling van de zintuigen en fijne motoriek.


Babyspeelgoed – Voor de eerste maanden

Babyspeelgoed – Voor de eerste maanden

Vooral in de eerste maanden ontwikkelen baby's zich ongelooflijk snel. Uitproberen, vastpakken, voelen en ontdekken: babyspeelgoed kan de vroege ontwikkeling een enorme boost geven. Houten speelgoed is voor baby's fijn om aan te raken en vast te houden. Playtive biedt een ruim assortiment aan houten baby speelgoed, die ook extra veilig is bevonden.