PLAYTIVE

Speelgoed waar kinderhartjes sneller van gaan kloppen: veilige producten van hoge kwaliteit voor baby's en kleine kinderen voor een eerlijke prijs

Naar het Playtive assortiment
PLAYTIVE
Playtive staat voor kwaliteit

Playtive staat voor kwaliteit

Gelukkige kinderen resulteren in gelukkige ouders. Het speelgoed en de toebehoren van Playtive zijn speciaal ontwikkeld voor baby's en kleine kinderen vanaf 0 jaar. Niet alleen kinderen worden hier heel blij van, maar ook de volwassenen zullen ervan genieten om te zien hoe hun jonge ontdekkers de omgeving met al hun zintuigen kunnen ervaren en nieuwe ervaringen opdoen.

Het veelzijdige speelgoed is gemaakt van hoogwaardige en geteste materialen en is ontwikkeld om leerzame ervaringen op te doen, waar iedereen van profiteert. De producten van Playtive staan niet alleen garant voor plezier en vermaak, maar voldoen ook aan de meest strenge veiligheidseisen.

  1. Compatibel met producten van andere merken

    Met het gevarieerde assortiment van Playtive is langdurig speelplezier gegarandeerd. Met de producten kan individueel of in combinatie met speelgoed van andere merken worden gespeeld, wat ze perfect maakt als aanvulling op het speelgoed dat de kinderen al hebben.

  2. TÜV-gecertificeerd

    Daarmee is veilig speelplezier gegarandeerd. Van de kleinste blokken tot grootse kinderkeukens: producten uit het Playtive-assortiment zijn TÜV-gecertificeerd en voldoen daarmee aan de strenge Europese veiligheidsvoorschriften voor speelgoed.

  3. Veelzijdigheid

    Voor iedere behoefte het juiste speelgoed. Het assortiment strekt zich uit van houten speelgoed voor baby's om te voelen en te ontdekken, educatief speelgoed om de motoriek en ontwikkeling te ondersteunen tot spelletjes voor de hele familie.

Houten speelgoed - De alleskunner in de kinderkamer

Houten speelgoed - De alleskunner in de kinderkamer

Het assortiment van Playtive bestaat uit verschillende soorten houten speelgoed in meerdere vormen, kleuren en varianten. Bovendien biedt het assortiment voor kinderen van alle leeftijden een ruime keuze. Hout is niet voor niets zo populair in kinderkamers thuis: het natuurlijke materiaal vormt een perfecte basis voor hoogwaardig speelgoed dat vrijwel altijd duurzaam en robuust is en lang meegaat.

Wist je dat?

Hout is een van de oudste materialen voor speelgoed. Al in het oude Egypte speelden kinderen met uit hout gesneden figuren, en ook de oude Grieken en Romeinen verrasten hun kinderen in de met houten dierenfiguren.

Houten speelgoed

Bouwspeelgoed

Bouwspeelgoed

Het creëren van een eigen wereld met bouwstenen, de constructie van huizen, voertuigen of fantasiedieren, of de bouw van een kleine robot. Met bouwspeelgoed en constructiespeelgoed vergroot een kind zijn of haar horizon enorm. De passende modellen vind je hier bij ons – van eenvoudig houten speelgoed tot meerdelige bouwsets.

Wist je dat?

Door de veelzijdige uitvoeringen van bouw- en constructiespeelgoed is er voor bijna elke leeftijdscategorie wel het juiste te vinden. Kinderen vanaf 6 maanden kunnen al met eenvoudige, grote houten of kunststof bouwblokken bouwen. Hoe beter de vinger- en cognitieve vaardigheid zich ontwikkelt, hoe complexer het speelgoed kan worden.

Bouwspeelgoed

Speelgoed voor de ontwikkeling en motoriek

Speelgoed voor de ontwikkeling en motoriek

De bewuste waarneming stimuleren

Text: Als baby's zo'n 9 maanden oud zijn beginnen ze de wereld om hen heen bewust waar te nemen. Veel kleine kinderen worden dan mobieler en beginnen te kruipen. Ze gaan op ontdekkingsreis in hun omgeving. Het juiste speelgoed om de ontwikkeling en motoriek te stimuleren kan helpen met de ontwikkeling van de zintuigen en fijne motoriek.

Wist je dat?

Aan de leeftijd aangepast speelgoed voor de ontwikkeling en motoriek van kinderen is niet alleen goed om de fijne motoriek te verbeteren, maar kan ook helpen met het aanleren van geduld en concentratie, en leren over vormen en kleuren.

Speelgoed voor de ontwikkeling en motoriek

Babyspeelgoed – voor de eerste maanden

Babyspeelgoed – voor de eerste maanden

Vooral in de eerste maanden ontwikkelen baby's zich ongelooflijk snel. Uitproberen, vastpakken, voelen en ontdekken: babyspeelgoed kan de vroege ontwikkeling een enorme boost geven. Houten speelgoed is voor baby's fijn om aan te raken en vast te houden.

Wist je dat?

Als baby's ongeveer drie maanden zijn beginnen ze bewuster naar dingen te kijken en te grijpen. De automatische grijpreflex verandert in deze periode in meer gecontroleerd vastpakken, wat speelgoed dat licht en eenvoudig vast te pakken is ideaal maakt in deze levensfase.

Babyspeelgoed