Deze browser wordt niet ondersteund
Om de website correct te bekijken gebruik één van de volgende browsersLet op:Update uw browser a.u.b., als u met deze browser doorgaat, kan het zijn dat uw winkelervaring niet is zoals u van ons gewend bent!

Manicure

7 producten
  Alle producten 7 / 7 producten

  Manicure of pedicure met de producten en accessoires van Lidl

  Een manicure of pedicure klinkt als echte verwennerij, wat je niet zomaar doet. Maar niets is minder waar. In de webshop van Lidl vind je verschillende manicuresets, waarmee je je handen tot in de puntjes verzorgd. Ook pedicuresets om je voeten mooi en zacht te maken vind je bij Lidl. Dit is niet alleen voordelig, maar ook gemakkelijk. Je hoeft geen afspraak meer in te plannen, maar blijft lekker thuis. Daarnaast is het resultaat gegarandeerd naar jouw zin. Alleen nog een mooie nagellak als finishing touch en je kunt weer even vooruit. Denk je dat dit iets voor jou is? Bekijk de mogelijkheden van Lidl. Van de basis tot een set met alles erop en eraan; de keuze is aan jou.


  De verzorging van je nagels

  Nagels lakken is voor veel vrouwen niet onbekend. Toch is er zoveel meer mogelijk op het gebied van nagelverzorging. Zo kun je je nagels niet alleen knippen, maar ook vijlen, polijsten en reinigen. Wanneer je dit goed doet, staat ook je favoriete lak een stuk mooier. Bovendien is dit ook beter voor je nagels. Heb je een haaltje aan je nagel, dan is het slim om dit te vijlen. Zo blijf je er niet mee achter kleding hangen en scheurt de nagel niet verder. En op die manier hoeft er echt niet meteen een nagelschaar aan te pas te komen. Kies je voor verzorgende nagelverharder, dan breken en scheuren je nagels minder snel. Een volledige french manicure thuis voor elkaar krijgen? Het kan gewoon! Met een paar kleine tools en een beetje aandacht, geniet je iedere dag weer van mooi gevormde en gladde nagels. Verzorgde handen geven een verzorgde uitstraling.


  Huidverzorging van handen en voeten

  Maar een manicure of pedicure houdt niet op bij de nagels. Ook de huid van je handen en voeten verdient wat extra aandacht. Je handen krijgen veel te verduren wanneer het koud is in de winter. Het is daarom slim om een tube handcrème in je tas te stoppen. Je voeten mag je juist goed verzorgen wanneer de winter afgelopen is. Als de slippers en sandalen tevoorschijn komen en de blote voeten gezien worden, is het fijn als deze mooi zacht zijn. Verwijder eelt en droge huid op de hiel. En een uitgebreide pedicureset helpt je bij ingegroeide nagels of kalknagels. Zo stap je met prachtige voeten in je zomerse schoenen. Laat de zon maar komen.


  Persoonlijke verzorging van Lidl

  Ook op zoek naar een manicure- of pedicureset waarmee je de verzorging van je handen en voeten zelf kunt doen? Shop eens in de webwinkel van Lidl. Hier vind je ook andere producten die jou helpen om mooi voor de dag te komen. Denk aan scheerapparaten en epileerapparaten. Maar het assortiment is ontzettend breed wat persoonlijke verzorging betreft. Kijk zeker zelf eens rond, want het is de moeite waard.