Deze browser wordt niet ondersteund
Om de website correct te bekijken gebruik één van de volgende browsersLet op:Update uw browser a.u.b., als u met deze browser doorgaat, kan het zijn dat uw winkelervaring niet is zoals u van ons gewend bent!

Motor

11 producten
Alle producten 11 / 11 producten

Alles voor uw motor bij Lidl

Op de motor voelen veel mannen en vrouwen zich echt vrij. Wat extra gas als het kan, een beetje hangen in de bochten en de wind horen suizen; allemaal dingen die bijdragen aan het vrije gevoel dat motoren geven. Toch komt een motor niet geheel zonder gevaren. Het is daarom verstandig om te investeren in goede motorhelmen, -kleding en accessoires. Zo ga je veiliger en comfortabeler op pad. En op die manier kun je meer van uw geliefde motor genieten.


Motorhelmen - veilig op weg

Ook al brengt een motor je van A naar B, toch hebben de meeste mensen een motor vooral voor het plezier. Een rondje toeren als de zon schijnt of een tochtje door de omgeving; dat blijven de meest gemaakte ritjes. Maar of je de motor nu gebruikt om dagelijks naar werk te rijden of om er af en toe een weekendje mee op pad te gaan; een goede motorhelm mag nooit ontbreken. Lidl biedt verschillende soorten motorhelmen zodat je niet alleen veilig, maar ook in stijl op de motor stapt. Een systeemhelm sluit volledig over het gezicht en wordt het meeste gekozen. Houd je meer van een retromodel, ga voor een jethelm. Maar het belangrijkste is de maat. De helm doet zijn werk pas echt optimaal wanneer je ervoor zorgt dat je de juiste maat draagt. Meet dus voor de aanschaf van jouw favoriete motorhelm eerst de omvang van je hoofd. Zo weet je zeker dat het goed zit.


Motorkleding en motoraccessoires

Maar met alleen een veilige helm ben je niet klaar. Het is ook verstandig om speciale motorkleding aan te trekken voordat je op pad gaat. Zo zijn er jassen en broeken die je beschermen. Maar er is ook kleding die het motorrijden aangenamer maakt. Denk aan kleding die je beschermt tegen de kou of een veiligheidsvest waarmee je altijd goed zichtbaar bent. Dit is vooral handig voor motorrijders die ook in de winter gerust een stuk gaan rijden. Want op een motor voel je behoorlijk wat koude wind wanneer je gas geeft. Met de juiste onderkleding ben je hier goed tegen beschermd en geniet je meer van je ritje, hoe kort of lang deze ook is. Vergeet tot slot niet om kwalitatieve motorhandschoenen aan te trekken. Door jezelf van top tot teen te beschermen tegen de kou en eventuele valpartijen stap je met meer plezier en een veiliger gevoel op de motor. En maximaal genieten van ieder ritje, dat wil je toch ook?