Deze browser wordt niet ondersteund
Om de website correct te bekijken gebruik één van de volgende browsersLet op:Update uw browser a.u.b., als u met deze browser doorgaat, kan het zijn dat uw winkelervaring niet is zoals u van ons gewend bent!

Onderbouwverlichting

6 producten
Alle producten 6 / 6 producten

Onderbouw verlichting online kopen bij Lidl

Onderbouw verlichting komen op allerlei plekken in huis van pas. Voor keukenkastjes, boven het aanrecht, op de trap: onderbouw verlichting is een praktische sfeermaker in je woning. Bij Lidl vind je diverse varianten voor allerlei toepassingen en altijd scherp geprijsd.


Keukenverlichting onderbouw

De compacte vormgeving is een belangrijk kenmerk van onderbouwlampen. Ze zijn plat van vorm en hebben een slim design om op veel plekken in huis toegepast te kunnen worden. In de keuken wordt onderbouw verlichting vaak toegepast. Wanneer je de lampen onder de hangende keukenkastjes plaatst, fungeren ze als werkbladverlichting. Zo sta je, terwijl je aan het koken bent, zelf niet in het licht en heb je dankzij deze keukenverlichting goed zicht op je eigen kookkunsten. Ook in de woonkamer zijn er voldoende donkere plekjes te vinden die wel wat licht kunnen gebruiken. Gebruik de lampen als verlichting voor je meubels. Of zet je mooiste accessoires in de vitrinekast of servieskast in de spotlights met een strip, of een kleine lamp. Plaats de kastverlichting onder de plankjes voor gerichte verlichting of kies voor een lichtlijst waarmee je de gehele kast uitlicht. Ook boven je bureau of in de trapkast is onderbouw verlichting zeer geschikt.


Eenvoudig plaatsen

Het handige aan onderbouw verlichting? Je plaatst de lampen eenvoudig en snel. Sommige varianten plaats je zelfs zonder te boren of kabels trekken. Heb je twee linkerhanden, maar wil je toch licht in de duisternis brengen? Met de verlichting van Lidl is dat geen enkel probleem. Vele onderbouwlampen zijn voorzien van montagemateriaal voor bevestiging zonder boren. Met een plakstrip of speciale lijmpads zijn de lampen eenvoudig te bevestigen. De gereedschapskist kan dus dicht blijven! Er is ook onderbouwverlichting dat op batterijen werky, waardoor deze verlichting multifunctioneel toepasbaar is in huis. Er is immers geen netstroom of stopcontact noodzakelijk om het lampje te laten branden.


LED onderbouw verlichting

Onderbouw verlichting is bij Lidl verkrijgbaar met LED. Met dit type verlichting profiteer je van verschillende voordelen. Zo gebruiken LED lampen weinig energie en gaan ze erg lang mee. Dat betekent dat je eventuele batterijen zelden hoeft te verwisselen en dat je het gebruik van deze lampen amper terugziet op de energienota. Bij Lidl is onderbouw verlichting ook extra voordelig in aanschaf. Zo profiteer je dubbel van de energiezuinige ledverlichting! Daarnaast geeft ledverlichting warmwit, helder licht. Dat zorgt voor veel sfeer en dat maakt LED-onderbouw verlichting een toevoeging in elk interieur. Lampen die een vergelijkbaar effect kunnen genereren zijn inbouwspots of LED-strips.