Deze browser wordt niet ondersteund
Om de website correct te bekijken gebruik één van de volgende browsersLet op:Update uw browser a.u.b., als u met deze browser doorgaat, kan het zijn dat uw winkelervaring niet is zoals u van ons gewend bent!

Snoeigereedschap

30 producten
  Alle producten 24 / 30 producten

  Nauwkeurig gesneden, verzorgde tuin: snoeischaar en snoeischaar van LIDL

  Scheve takken en uitgedroogde twijgen passen niet goed in een verzorgde tuin. Met een snoeischaar, takkenschaar of een telescopische snoeischaar herstel je in een mum van tijd de orde. Of het nu gaat om grote sneden, kleine sneden of precisie: LIDL biedt voor elke behoefte de juiste schaar! Ook takken hoog in de boom bereik je gemakkelijk met een telescopische snoeischaar of een stoksnoeier. Voor dikkere takken zal een takkenzaag jouw werk gemakkelijker maken. Hier laten wij je zien welke schaar voor welk doel geschikt is, zodat je jouw tuin goed kunt onderhouden.


  Hoogwaardige snoeischaren van LIDL voor elke knipklus

  Wij bieden een breed scala aan snoeischaren en takkenscharen voor iedere behoefte in de tuin. Of je nu een beginnende tuinman bent of een ervaren professional, bij LIDL vind je het perfecte gereedschap om je klus te klaren.

  De belangrijkste voordelen van LIDL-snoeischaren en takkenscharen:

  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding: LIDL staat bekend om het aanbieden van hoogwaardige producten tegen een voordelige prijs. Ook onze snoeischaren en takkenscharen zijn hierop geen uitzondering. Je krijgt veel waar voor je geld.
  • Breed assortiment: Wij bieden een breed scala aan snoeischaren en takkenscharen in verschillende soorten en maten. Zo vind je altijd het juiste gereedschap voor de klus die je wilt klaren.
  • Hoge kwaliteit: De snoeischaren en takkenscharen van LIDL zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en gaan lang mee. Je kunt er dus jarenlang plezier van hebben.
  • Ergonomisch ontwerp: De snoeischaren en takkenscharen van LIDL zijn ergonomisch ontworpen, waardoor ze comfortabel in de hand liggen en je minder snel last krijgt van pijnlijke handen of armen.
  • Veilig in gebruik: Alle snoeischaren en takkenscharen van LIDL voldoen aan de strengste veiligheidseisen. Zo kun je veilig en met een gerust hart werken.

  Met Lidl-snoeischaren en takkenscharen ben je verzekerd van een perfect gesnoeide tuin, comfortabel tuinieren en een langdurige investering tegen een lage prijs.


  Nauwkeurig knipwerk: hoogwaardige snoeischaren en snoeischaren

  Voor elke snit is er een geschikte schaar. Bij ons vind je hoogwaardige producten en meer van gerenommeerde merken zoals Gardena of PARKSIDE. Een snoeischaar moet altijd comfortabel in de hand liggen, zodat je spieren tijdens het werken niet gespannen raken. Comfort speelt een belangrijke rol. Er zijn bijvoorbeeld speciale typen voor linkshandigen. Bovendien moet het handvat van de schaar van antislipmateriaal zijn gemaakt. Voor nauwkeurige resultaten is ook een langdurige, scherpe snijkant vereist.

  Als het om snoeischaren gaat, zijn er verschillende maten, handgrepen en snijtechnieken:

  Bypass-schaar

  Bypass-snoeischaren hebben een boven- en een ondermes die elkaar overlappen bij het sluiten. De naam “bypass” is afgeleid van deze snijmethode, vertaald als “bypassing”. Omdat de bypass-messen rond zijn, kunnen takken en twijgen niet gemakkelijk wegglijden tijdens het snoeien. Dit type is ideaal voor hobbytuiniers en is vooral bedoeld voor het nauwkeurig afsnijden van jonge scheuten en vers hout. Je kunt er ook prachtig je rozenhaag mee snoeien. Tijdens het werken moet je de snoeischaar altijd in een rechte hoek ten opzichte van de tak of tak houden: zo krijg je een zuivere snede.

  Hoogsnoeier voor professionele boomverzorging

  Met een accu hoogsnoeier snoeit je comfortabel en veilig bomen vanaf de grond. Met dit product bereik je een steellengte tot wel 4 meter en dankzij de smalle, schuine snijkop bereik je ook takken op smalle plekken. Een hoogsnoeier met accu is als een elektrische kettingzaag met telescoopsteel. Hoogwaardige producten snijden gemakkelijk takken tot 10 centimeter dik door. Ze hebben meestal een lithium-ionbatterij voor een comfortabele en nauwkeurige knipervaring.


  Veelgestelde vragen over LIDL-snoeischaren en takkenscharen

  Hoe moet een snoeischaar worden verzorgd?

  Een goed onderhoud verlengt de levensduur van jouw snoeischaar en voorkomt dat jouw gereedschap voortijdig gaat roesten. Het onderhoud van de tuinschaar zorgt ook voor een ideale levensduur van de scherpe snijkant. Verwijder daarom na ieder gebruik plantenresten en aarde. Droog de schaar vervolgens af met een katoenen doek.


  Welk gereedschap is het meest geschikt voor het snoeien van heggen?

  Telescopische heggenscharen zijn bijzonder geschikt voor het snoeien van heggen. Met de lange steel vergroot je je bereik aanzienlijk. Ook draadloze heggenscharen en elektrische hoogsnoeiers zijn populair. Bovendien zijn de accu-apparaten licht van gewicht en maken daardoor comfortabel werken mogelijk.