Deze browser wordt niet ondersteund
Om de website correct te bekijken gebruik één van de volgende browsersLet op:Update uw browser a.u.b., als u met deze browser doorgaat, kan het zijn dat uw winkelervaring niet is zoals u van ons gewend bent!

Speelgoedauto

14 producten
  Alle producten 14 / 14 producten

  Een speelgoed auto kopen bij Lidl

  Speelgoed auto's zijn er in alle soorten en maten. Vaak zijn raceauto's, vrachtwagens of brandweerauto's favoriet bij kinderen. Compleet met een racebaan of garage voor de speelgoedauto's zorgt dit speelgoed voor uren speelplezier. Bij Lidl vind je verschillende soorten speelgoedauto's voor je eigen zoon of dochter, of om cadeau te doen!


  Raceauto's en racebaan

  Een racebaan met speelauto's op zolder of in de speelkamer, dat is een echte jongensdroom. Uren bouwen, de baan vormgeven en dán als het circuit optimaal is met de speelgoed auto racen. Het levert veel pret en plezier op, maar vraagt ook om flink wat concentratie en ruimtelijk inzicht. Bovendien nemen racebanen flink wat plek in beslag en moet je er dus de ruimte voor hebben. Iets minder groot behuisd, maar zijn de kleine bewoners wel fan van speelgoed auto's? Dan zijn er gelukkig genoeg alternatieven te vinden! Daarvoor hoef je niet per se naar de speelgoedwinkel, ook bij Lidl koop je voordelig online een speelgoed auto.


  Speelgoed vrachtwagens & meer

  Is jouw kind gek van vrachtwagens? Dan zijn een kiepwagen of graafmachine in speelgoedvorm een schot in de roos. Kinderen voelen zich een echte chauffeur en dankzij leuke toebehoren bij zo'n speelgoedvoertuig wordt de fantasie tijdens het spelen extra geprikkeld. Bij mooi weer is het leuk om met de voertuigen ook buiten in het gras of in de zandbak te spelen! Daarnaast zijn er talloze varianten van andere auto's verkrijgbaar: van politieauto tot brandweerwagen, met of zonder licht- en geluideffecten en bewegende onderdelen. Speelgoed auto's zijn er in allerlei soorten en maten. Het leuke is dat je de auto's kunt uitbreiden met diverse accessoires. Wat dacht je van een autogarage om de voertuigen te keuren en te repareren, of een parkeergarage waar de auto's na het spelen in geparkeerd kunnen worden.


  Speelgoed auto's voor peuters & dreumes

  Hoe jong een kindje ook is, er is altijd wel een speelgoedvoertuig voor zijn of haar leeftijdscategorie te vinden. Voor de allerkleinsten zijn de voertuigjes uitgevoerd in stof. De zachte knuffelauto's zijn leuk in de box. Leert de kleine tijgeren en kruipen, dan wordt bewegend speelgoed extra interessant. Een robuust houten speelgoed auto is dan een goed idee! De kleine wagentjes zijn meestal kleurrijk en soms voorzien van geluidjes of lampjes om de aandacht van het kindje te trekken. Dankzij de werkende wielen, rolt het autootje over de vloer en triggert zo de baby om erachteraan te tijgeren of te kruipen!


  Loopauto's om de wereld te ontdekken

  Een loopauto is erg leuk voor peuters en jonge kinderen. Als een peuter rond de eerste verjaardag gaat lopen en voorzichtig zijn of haar eerste stapjes zet, zorgt dit hulpje voor de nodige ondersteuning. Het kind kan niet alleen óp deze grote speelgoed auto zitten, maar kan er ook zelf achterlopen en de wagen op die manier vooruit duwen. Loopauto's zijn er in allerlei uitvoeringen. Van stoere racewagens, tot miniatuurauto's van bekende automerken en schattige brandweerwagens. Ze trainen met deze loopwagens hun motoriek en evenwicht. De autootjes zorgen voor de nodige stabiliteit voor de kleine ontdekker, die zelfstandig stapjes door de woonkamer kan zetten.