Deze browser wordt niet ondersteund
Om de website correct te bekijken gebruik één van de volgende browsersLet op:Update uw browser a.u.b., als u met deze browser doorgaat, kan het zijn dat uw winkelervaring niet is zoals u van ons gewend bent!

Tafellampen

19 producten
  Alle producten 19 / 19 producten

  Tafellampen online bij Lidl

  Tafellampen zijn op meerdere manieren te gebruiken. Zet een tafellamp op een bureau en je hebt goede verlichting om bij te werken. Dit is handig wanneer je graag in de avonden werkt. Een plafondlamp geeft net niet genoeg licht om goed bij te lezen en schrijven. Maar een tafellamp is ook op een kastje weg te zetten. Dit is leuk voor in donkere hoekjes. Door het formaat is een tafellamp altijd wel ergens in huis te plaatsen. Waar ga jij voor? Een lamp op je dressoir, op een hoge kast of toch in de vensterbank?


  Bureaulampen voor goed zicht

  Of je nu een speciale studeerkamer of een werkplek in de woonkamer hebt; onder de juiste omstandigheden kun je overal geconcentreerd aan de slag. Hiervoor is het belangrijk dat je genoeg plek hebt voor al je papieren. Maar ook de verlichting heeft een grote impact op het werkplezier. Daarom vind je bij Lidl verschillende bureaulampen waar je veel en helder LED-licht van krijgt. Deze tafellampjes zijn in verschillende standen te zetten, waardoor je de lamp heel precies op je werk kunt richten. Een bureaulamp is vooral praktisch, maar bij Lidl heb je keuze uit verschillende exemplaren. Kies voor je favoriete kleur. Want ook van je werkruimte mag je best een gezellige plek maken. Wil je juist optimaal gebruik maken van de beschikbare ruimte? Dan is een klemlamp een goed idee. Deze klem je op de zijkant van je tafel en gebruikt dus maar heel weinig ruimte. Bovendien verplaats je deze lamp ook snel weer naar een andere tafel als je regelmatig van werkplek wisselt. Genoeg te kiezen dus.


  Sfeervolle tafellampen

  Naast praktische en felle verlichting, is er ook een collectie gezellige tafellampen verkrijgbaar. Deze zorgen voor een zachter effect en zijn voorzien van een leuke lampenkap. Door deze lampenkappen schijnt het licht niet rechtstreeks de kamer in, maar geven de lampen alleen wat warmte en sfeer. Het leuke van tafellampen is dat ze overal neer te zetten zijn, als een stijlvolle nachtlamp naast jouw bed. Maar daarnaast zijn ze, anders dan plafondverlichting en wandlampen, ook nog eens snel en eenvoudig te verplaatsen. Je haalt alleen de stekker eruit en zoekt een nieuw plekje. Zo geef je de kamer eenvoudig eens een andere look. Het is ook leuk om naast plafondlampen, spots en hanglampen een paar kleine tafellampjes aan te schaffen. Zo creëer je een mooi geheel van praktisch en gezellig licht en maak je zelf een leuke combinatie. Op welke tafellamp is jouw oog gevallen?