Deze browser wordt niet ondersteund
Om de website correct te bekijken gebruik één van de volgende browsersLet op:Update uw browser a.u.b., als u met deze browser doorgaat, kan het zijn dat uw winkelervaring niet is zoals u van ons gewend bent!

Rendered: 2024-07-15T04:09:25.000Z

5054131073612

Super Mario Games Tafelspel Air Hockey

Klassiek en één andere spelmodus
Moeilijkheidsgraad kan worden verhoogd
Gemonteerd in een paar eenvoudige stappen

29.73
Leverbaar
In Winkelwagen
TOEVOEGEN AAN VERLANGLIJST

Super Mario Games-tafelspel »Air Hockey«, met twee speltypen

Super Mario™ Air Hockey is snel speelplezier voor het hele gezin. Kinderen en volwassenen kunnen spannende hockeywedstrijden spelen op de speeltafel. Een kleine ventilatormotor onder het speeloppervlak creëert een luchtstroom die door vele kleine gaatjes naar buiten komt, waardoor de puck snel en soepel over het speeloppervlak glijdt. De puck glijdt over het speeloppervlak en moet met de schuivers in het doel van de tegenstander worden geschoten. Wie als eerste 15 doelpunten maakt, wint het spel. De gescoorde doelpunten worden handmatig geteld via twee scoreborden van 0 tot 15.
Naast de klassieke spelmodus is er nog een andere spelmodus: “target shooting”. Als je de doelen verwijdert, kun je een ander platform in de plaats zetten waarop de individuele Super Mario™-figuren van de andere EPOCH-bordspellen geplaatst kunnen worden. Alle figuren van de spellen die gemarkeerd zijn met het linksysteem passen op dit platform. Met een beetje vaardigheid en nauwkeurigheid kun je de figuren van de andere partij neerschieten.
De moeilijkheidsgraad kan worden verhoogd door de pucks te veranderen (cirkelvormig, ster of afgeronde driehoek) of door handgrepen van verschillende grootte te gebruiken.
Het hockeytafelspel is in een paar eenvoudige stappen in elkaar te zetten en wordt geleverd met 6 pucks in verschillende vormen en twee kleuren en 4 schuivers in twee maten.

Eigenschappen

  • Een puck wordt heen en weer geschoten op het luchtkussen met twee pushers. Het doel is om het doel van de tegenstander te raken
  • Om mee te nemen: de airhockey kan gemakkelijk worden vervoerd dankzij de batterijen en het handige formaat
  • Twee speltypen: Klassieke uitdaging & schieten op doel
  • 6 verschillende pucks (cirkelvormig, ster en afgeronde driehoek)
  • Vier handgrepen in twee verschillende maten
  • De eerste die 15 doelpunten maakt, wint
  • Met doelstandindicator
  • Voor 2 – 4 spelers
  • 2x CLR 14 batterijen vereist (niet meegeleverd in de set)
  • Aanbevolen leeftijd: vanaf 4 jaar


Waarschuwingen

LET OP! Niet geschikt voor kinderen onder 3 jaar. Verstikkingsgevaar - kleine onderdelen.