Alles voor de tuin

Zodra de eerste zonnestralen schijnen, genieten we graag van het lekkere weer in de tuin/balkon vanuit je tuinset. Knap de tuin op met het tuingereedschap van Lidl. Ruim het gereedschap op in één van de tuinkasten of kussenboxen en voeg sfeer toe met tuinverlichting, tuindecoratie en plantenbakken. Zodra de tuin of het balkon weer opgeruimd is en de planten zijn verzorgd is het tijd om te genieten! Vergeet de BBQ niet om te genieten van heerlijk eten!

Ontdek de online shop categorieën en bestel de beste online aanbiedingen.

TUIN SUBCATEGORIEËN

Op Lidl.nl hebben we een mega assortiment aan tuinartikelen. Denk aan meubels voor een mooie tuin, maar vooral ook héél veel tuingereedschap. Niet alleen voor professionals, maar ook voor mensen met minder groene vingers. Een tuin goed bijhouden kan namelijk iedereen! Maak een mooie zomerdag daarom compleet met heerlijke ligbedden, comfortabele tuinsets en koel af onder een luxe parasol. Bekijk de verschillende tuinartikelen.

Tuinmeubels

Lidl heeft een uitgebreid assortiment aan tuinmeubels geschikt voor elke buitenruimte. Zo is er een ruime keuze uit balkonsets, speciaal voor op het balkon of kleinere buitenruimtes. Ben je meer op zoek naar tuinmeubels om te ontspannen? Kijk dan eens verder bij de loungesets, ligbedden of relaxstoelen. Voor elke gelegenheid of ruimte is er wel een passend meubel en dat in verschillende materialen, maten én kleuren!

Tuingereedschap

Houd de tuin netjes bij met het kwalitatief hoogwaardig tuingereedschap van Lidl. Zo kan je het gazon maaien met elektrische of benzinegrasmaaiers, snoei je de bomen en struiken met snoeigereedschap en zorg je voor een schone tuin met een hogedrukreiniger, oppervlak- en voegenreiniger, waterbezemset of een van onze andere reinigingsapparaten. Vergeet ook de tuinbewatering niet in de warme zomermaanden!

Barbecues

Zomers eten we graag buiten en tafelen we na met familie en vrienden. Dat kan met een mooie barbecue! Op Lidl.nl is er keuze uit verschillende barbecues. Kies voor een houtskoolbarbecue als je van eten met een lichte, rokerige smaak houdt. Wil je dat de groenten en vlees zo snel mogelijk klaar zijn? Kies voor een gas- of elektrische barbecue. Zo is er voor elke gelegenheid een geschikte barbecue!

Tuinset series

Heb je een grote tuin met veel ruimte, of juist kleinere tuin, een mooi terras of enkel een balkon? Bij Lidl is er voor elke buitenruimte een geschikte set! Zo kan je kiezen uit verschillende materialen, kleuren en maten. Richt de tuin sfeervol in met een van de kwalitatieve tuinsetseries Houston, Toronto, Valencia of Sevilla. Ideaal voor in de tuin, op het balkon of terras!