Lidl - De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs!
       Deze browser wordt niet ondersteund
       Om de website correct te bekijken gebruik één van de volgende browsersLet op:Update uw browser a.u.b., als u met deze browser doorgaat, kan het zijn dat uw winkelervaring niet is zoals u van ons gewend bent!

       Welkom bij het grote strooifeest van Sinterklaas, dé inspiratiepagina voor de allerleukste Sinterklaascadeaus en het lekkerste snoepgoed!

       ’t Grote Sint strooifeest

       Bij Lidl vind je de állerleukste Sinterklaascadeaus én het lekkerste snoepgoed voor de laagste prijs! Je vindt er dus alles voor jouw Sinterklaas verlanglijstje. En dat is wel zo makkelijk voor de Sint, hij hoeft namelijk maar naar één winkel! Het scheelt de Sint veel tijd dat hij alle Sinterklaascadeaus bij Lidl kan halen. Je vindt het allemaal bij het grote strooifeest van Sinterklaas, dus blader maar snel door al het leuks van Lidl heen!

       Last Minute Sint-Deals

       Nog veel meer Sinterklaascadeaus in onze online shop

       Je kunt bij Lidl terecht voor de leukste Sinterklaascadeaus. Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk dan ons uitgebreide online cadeau-assortiment, voor ieder wat wils!

       Verantwoord snoepgoed

       Daar wordt aan de deur geklopt! Met Sint op de stoep is het tijd voor wat lekkers. Maak pakjesavond compleet met verantwoord snoepgoed van Lidl, zoals pepernoten in alle smaken, kruidnoten, chocoladeletters, gevulde speculaas, marsepein en taai-taai. Al ons Sinterklaassnoepgoed is 100% Fairtrade.


       100% FAIRTRADE = 100% GENIETEN

       Knutsel mee en zet je schoentje bij Lidl!

       Kom nu bij Lidl je schoen zetten voor Sinterklaas! Kleur en knutsel de knutselkleurplaat in elkaar, lever ‘m in voor zondag 5 december en ontvang een verrassing van de Sint!

       Om het PDF bestand te bekijken gebruikt u Adobe Acrobat Reader .

       Sint-recepten

       Zin in 'n lekkernij voor tijdens pakjesavond? Bekijk hieronder onze smaakvolle Sint-recepten en maak je pakjesavond compleet!