Bestsellers

PARKSIDE PERFORMANCE®

PARKSIDE PERFORMANCE®

De PARKSIDE PERFORMANCE® apparaten helpen je bij iedere klus. Of je nu binnen of buiten aan het klussen bent: je kunt het met PARKSIDE PERFORMANCE®! Denk aan boormachines, persluchtapparaten, accu’s en zaagmachines.

Efficiënter en constanter in toeren: dit komt door de betere stroomoverdracht naar de motor.
Een lange levensduur: de borstelloze motor bevat geen wrijving. Hierdoor wordt de motor minder snel warm.
Energiezuinig: als er geen wrijving aanwezig is, dan is er ook geen verloren energie. Dit zorgt ervoor dat je veel meer gedaan krijgt op één volle acculading.

De PARKSIDE PERFORMANCE® apparaten onderscheiden zich van de reguliere PARKSIDE® apparaten dankzij de koolborstelloze motor (brushless). Alle apparaten uit het PARKSIDE PERFORMANCE® assortiment zijn constanter, efficiënter, extra energiezuinig en hebben een zeer lange levensduur.

 1. Breed assortiment

  Breed assortiment

  Het uitgebreide PARKSIDE assortiment bestaat uit elektrisch gereedschap en accessoires in alle soorten en maten! De uitgebreide accessoires zijn altijd verkrijgbaar in de online shop.

 2. Garantie

  Garantie

  Het PARKSIDE assortiment is onderworpen aan strenge veiligheids- en kwaliteitscontroles. De producten bestaan uit hoogwaardige en sterke materialen, waardoor ze lang meegaan!

 3. Voordelen

  Voordelen

  De PARKSIDE artikelen zijn van de beste prijs-kwaliteitverhouding! Ze leveren indrukwekkend goede prestaties en zijn eenvoudig te bedienen!

Vol power vooruit – voor ons gehele X12V en X20V assortiment

Vol power vooruit – voor ons gehele X12V en X20V assortiment

Of je nu een boekenkast in elkaar gaat zetten, een meubelstuk gaat maken of een gat in je muur gaat boren: je kunt het met ons X12V- en X20V-accu gereedschap staat voor je klaar. Het PARKSIDE® X12V en X20V Team biedt voor alle doe-het-zelvers en professionele klussers bijzonder compact, krachtig en ergonomisch gereedschap. Het PARKSIDE® X12V en X20V gereedschap is erg handig en direct klaar voor gebruik - zodat je elke klus in het huishouden, de tuin en op de werkplaats makkelijk en snel klaart. Innovatie, jarenlange kennis en kwaliteitsbewustzijn drijven de X12V en X20V families aan. PARKSIDE® heeft een breed scala aan accugereedschappen, of het nu gaat om een schroefboormachine, een handcirkelzaag of een haakse slijpmachine, je hebt altijd een compacte alleskunner om uit te kiezen.

Voordelen van PARKSIDE® X12V en X20V

 1. Tal van mogelijkheden

  Tal van mogelijkheden

  In ons PARKSIDE® X12V en X20V-team is er voor elke klus gereedschap dat jij nodig hebt – van boorhamers en stofzuigers tot cirkelzagen en drukreinigers. Met meer dan 30 apparaten en voortdurend nieuwe ontwikkelingen, zijn er geen grenzen aan de mogelijkheden.

 2. Duurzaamheid staat voorop

  Duurzaamheid staat voorop

  De X12V en X20V teams bieden een accu- en laadplatform voor al het PARKSIDE® gereedschap. Dit betekent dat de batterij en oplader voor al het gereedschap kan worden gebruikt zonder dat je voor alle apparaten steeds nieuwe accu’s hoeft te kopen.

 3. 100% compatibel systeem

  100% compatibel systeem

  Dankzij ons 100% compatibele systeem kun je het gereedschap zonder accu kopen en met dezelfde accu en oplader gebruiken. Als je eenmaal een PARKSIDE® accu en een oplader hebt, ben je klaar voor elke klus!

PARKSIDE® accu's - hoge Lidl kwaliteit!

Door de strengste kwaliteits- en controlenormen voldoen onze accu’s aan de hoogste eisen. De X12V en X20V-accu’s bestaan uit een grote verscheidenheid aan componenten die zorgvuldig zijn geselecteerd om aan de hoogste kwaliteitsnormen te voldoen. Hierdoor zijn al onze accu's niet alleen voorzien van voldoende stroom, maar bieden ze je ook zekerheid voor al jouw werkzaamheden.

 1. Echte krachtpatsers

  Echte krachtpatsers

  Onze accu’s bestaan uit lithium-ioncellen. Ons speciale testproces voor de accu’s garandeert een constante kwaliteit en voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen. Op deze manier zorgen we voor veiligheid gedurende de hele levenscyclus en 100% tevredenheid.

 2. Alleen de beste componenten

  Alleen de beste componenten

  Wij hanteren hoge en strikte selectiecriteria en zorgen zo voor een constant hoge veiligheid en kwaliteit. Daarnaast bereiken we een langere accuduur door een gelijkmatige belasting van alle cellen dankzij ons PARKSIDE® Cell Balancing System.

 3. PARKSIDE® Active Battery Management

  PARKSIDE® Active Battery Management

  Het PARKSIDE® Active Battery Management System zorgt voor prestaties en veiligheid. De veiligheidsrelevante parameters in elke batterij worden te allen tijde gecontroleerd en het gebruik van elke afzonderlijke cel wordt gecontroleerd door PARKSIDE® Cell Balancing.

De voordelen van ons accusysteem

De voordelen van ons accusysteem

 • 12V - Voor licht tot middelzwaar werk

  Compacte en ergonomische apparaten voor in huis, in de tuin of op de werkplaats.

 • 20V- Voor middelzwaar tot zwaar werk

  Met onze verschillende accu capaciteiten heb je precies het juiste vermogen voor elke klus.

 • 1 accu voor meer apparaten

  PARKSIDE® X12V en X20V-accu’s zijn 100% compatibel met al onze producten van het PARKSIDE®-team.

X20V accu's en laders

De krachtige PARKSIDE® 20V accu en opladers zijn ontzettend handig en bieden hulp bij het klaren van elke klus met jouw favoriete PARKSIDE® apparaat. Het veelzijdige accusysteem van PARKSIDE® is een must voor elke doe-het-zelver!

X20V gereedschap

Met een PARKSIDE® accu kunnen allerlei verschillende PARKSIDE® apparaten eenvoudig van elektriciteit worden voorzien. Tot de uitgebreide PARKSIDE® productlijn behoren talrijke klassieke snoerloze apparaten voor huishoudelijk gebruik, zoals een PARKSIDE® accu-boormachine, accu-decoupeerzaag, accu-lijmpistool en een accu-handstofzuiger. Bekijk alle apparaten uit de PARKSIDE® familie snel!

X12V accu's en laders

Snel aan de slag met het PARKSIDE® X12V-team, dankzij de X12V-accu voor al het X12V-gereedschap. Je kunt jouw klussen volledig draadloos en overal uitvoeren zonder wirwar van kabels en lange laadtijden. Het PARKSIDE® X12V-team biedt altijd de juiste stroom voor al jouw klusprojecten dankzij de verschillende batterijcapaciteiten. Samen met onze laders zit je nooit zonder energie en zijn jouw X12V-accu’s altijd voorzien van stroom.

X12V gereedschap

Met meer dan 10 verschillende apparaten van het PARKSIDE® X12V-team heb je voor elke klus altijd de meest compacte alleskunner bij de hand – van boorhamers tot fijnboormachines. Ons compacte X12V gereedschap staan voor onze bekende prijs-kwaliteitverhouding met een lange levensduur.

Overig gereedschap

PARKSIDE® tuingereedschap

✉️ Nieuwsbrief

✉️ Nieuwsbrief

Mis geen enkele klusactie! Schrijf je in voor onze webshop nieuwsbrief - boordevol actuele klusacties, nieuwe producten en nog veel meer!