🥇 De nr. 1 van Nederland!

De kwaliteit van Parkside in één oogopslag

 1. Breed assortiment

  Het uitgebreide Parkside assortiment bestaat uit elektrisch gereedschap en accessoires in alle soorten en maten! De uitgebreide accessoires zijn altijd verkrijgbaar in de online shop.

 2. Garantie

  Het Parkside assortiment is onderworpen aan strenge veiligheids- en kwaliteitscontroles. De producten bestaan uit hoogwaardige en sterke materialen, waardoor ze lang meegaan!

 3. Voordelen

  De Parkside artikelen zijn van de beste prijs-kwaliteitverhouding! Ze leveren indrukwekkend goede prestaties en zijn eenvoudig te bedienen!

Vol power vooruit – ons gehele accu-assortiment

Met het uitgebreide accu-assortiment van Parkside heb je alles snel op orde en klaar je elke klus! Één accu kan namelijk worden gebruikt voor ruim 20 apparaten! Simpelweg opladen en klaar om te beginnen.


🔋 Wist je dat?

Het Parkside gereedschap maakt voor de stroomvoorziening gebruik van de zogenaamde lithium-ion-technologie. Dat betekent dat ze beter presteren dan andere merken en tevens sneller opgeladen zijn. Ontdek het zelf en breid je gereedschapset uit met echte krachtpatsers.

Accu-gereedschap

Parkside Performance!

De Parkside Performance apparaten van Lidl helpen je bij iedere klus. Of je nu binnen of buiten aan het klussen bent; voor elke klus vind je bij Lidl de geschikte apparatuur. Denk aan boormachines, persluchtapparaten, accu’s en zaagmachines.

De Parkside Performance apparaten onderscheiden zich van de reguliere Parkside apparaten dankzij de borstelloze motor. Alle apparaten uit het Parkside Performance assortiment zijn constanter, efficiënter, energiezuinig en heeft een zeer lange levensduur.

De apparaten in de Parkside Performance range hebben een koolborstelloze motor (brushless):

 • Efficiënter en constanter in toeren: dit komt door de betere stroomoverdracht naar de motor.
 • Een lange levensduur: de borstelloze motor bevat geen wrijving. Hierdoor wordt de motor minder snel warm.
 • Energiezuinig: als er geen wrijving aanwezig is, dan is er ook geen verloren energie. Dit zorgt ervoor dat je veel meer gedaan krijgt op één volle acculading.

Parkside Performance

🔩 Geen enkel schroefje meer los

Met de apparaten van Parkside ben je voorbereid op elke klus. Het assortiment bestaat uit verschillende soorten elektrisch gereedschap en een breed aanbod aan bijpassende accessoires.


En heb je de smaak te pakken en ben je klaar voor professionelere en grotere projecten? Dan staat ons Performance-assortiment van Parkside tot je beschikking.

✉️ Nieuwsbrief

Mis geen enkele klusactie! Schrijf je in voor onze shop nieuwsbrief - boordevol actuele klusacties, nieuwe producten en nog veel meer!