Deze browser wordt niet ondersteund
Om de website correct te bekijken gebruik één van de volgende browsersLet op:Update uw browser a.u.b., als u met deze browser doorgaat, kan het zijn dat uw winkelervaring niet is zoals u van ons gewend bent!

Rendered: 2023-12-11T01:23:12.000Z

Barbie Fashion pop met accessoires

Hoogte: 32 cm
Aanbevolen leeftijd: 3+
Kenmerk: met accessoires

✓ Barbie met zwembad
✓ Kleur veranderende Barbie Dreamtopia zeemeermin
✓ Reisbarbie met puppy en meer dan 10 reisaccessoires

Profiteer nu van extra korting!
tot -42%
Adviesprijs: 34.99
vanaf
19.99
Leverbaar

Barbie Dreamtopia Kleurveranderende zeemeermin
Deze Barbie Dreamtopia Rainbow Magic Zeemeermin-pop kan van kleur veranderen en geeft kleurrijke sprookjesvleugels aan de verbeelding. Barbie zeemeerminpop schittert in een neonregenbooglook. Ze heeft een staartvin in felle kleuren, een top met zee-accenten en draagt ​​een tiara in haar regenbooghaar. Klaar voor een magische kleurverandering? Dompel de Barbiepop eenvoudigweg onder in warm water en haar haar, boven- en staartvin veranderen onmiddellijk van kleur. De nieuwe kleuren doen denken aan een regenboog van mooie pastelkleuren. Als hij vervolgens in ijskoud water wordt ondergedompeld, krijgt hij zijn originele neon-look terug. Deze transformatie kan zo vaak als gewenst worden herhaald. De pop kan niet zelfstandig zwemmen of staan. Variaties in kleur en design voorbehouden.

Barbie Reizen Barbie
Deze Barbie “Malibu” Roberts-pop is klaar voor haar volgende reis met haar hond en meer dan 10 reisaccessoires. Je bagage kan worden versierd met de stickers en kan worden geopend en gesloten voor een realistische game-ervaring. Belangrijke spullen voor de reis kun je in je koffer en rugzak stoppen, zodat je favoriete momenten kunt beleven of nieuwe avonturen kunt bedenken. Geïnspireerd door de Barbie-serie It Takes Two, inspireert deze Barbie-poppenset de verbeelding en is een geweldig cadeau voor kinderen vanaf 3 jaar. De pop kan niet zelfstandig staan. Variaties in kleur en design voorbehouden.

Barbie zwembad en pop
Beleef zomerplezier met Barbie en haar zwembad! Het zwembad is eenvoudig te vullen en te legen. Het biedt voldoende ruimte voor Barbie en haar zussen of vrienden (apart verkrijgbaar). Niets staat een spontaan zwembadfeest dus in de weg! Barbie glijdt of springt in het zwembad of ontspant in de geïntegreerde zithoek. Het ontwerp is stijlvol en kleurrijk en de accessoires prikkelen de fantasie om geweldige verhalen te creëren. Voor de perfecte zomerdag zijn er twee koele drankjes, twee bekerhouders op het zitgedeelte en een handdoek met kleurrijke print aanwezig. Barbie heeft zin om te zwemmen en draagt ​​een kleurrijk zwempak met een grappig bloemmotief. Het speelplezier met Barbie en haar zwembad duurt de hele zomer en daarna. Alle Barbie-poppen en accessoires samen (alle items afzonderlijk verkrijgbaar) bieden extra speelmogelijkheden. De pop kan niet zelfstandig zwemmen of staan. Variaties in kleur en design voorbehouden.

 • Aanbevolen leeftijd: vanaf 3 jaar
 • Merk: Barbie
 • Productafmetingen:
  • Barbie Dreamtopia Zeemeermin: 5,5 x 22,5 x 32,2 cm
  • Reisbarbie 5,5 x 21,5 x 32,5 cm
  • Barbie zwembad en pop: 7x 31,8 x 32,5 cm
 • Gewicht:
  • Dreamtopia Zeemeermin: 300 g
  • Reisbarbie: 350 g
  • Barbie zwembad en pop: 500 g
 • Materiaal: kunststof

 

WAARSCHUWING: Niet geschikt voor kinderen jonger dan 36 maanden. Montage door volwassenen is vereist.