HET EK VOETBAL BEGINT HIER

Als officieel partner van UEFA EURO 2024 kun je bij Lidl niet alleen de beste aanbiedingen scoren maar ook te gekke winacties! Tijdens EK 2024 kun je bij Lidl terecht voor alles wat met het EK 2024 te maken heeft! Volg deze pagina voor alle toffe aanbiedingen en acties!

Maak kans op tickets voor de wedstrijd

Dit is jouw kans! Ga naar UEFA EURO 2024™! l Met Lidl Plus maak je kans op 2 tickets voor 1 van de 3 groepswedstrijden van het Nederlands Elftal! Scan je Lidl Plus-app bij de kassa en maak van 29 april t/m 18 mei (m.u.v. zondagen) kans op een compleet verzorgde reis voor 2 personen inclusief tickets voor een wedstrijd op het grootste voetbalfeestje van Europa deze zomer!

Houd de Lidl Plus-app in de gaten, want elke week maak je kans op tickets voor nieuwe wedstrijden!

De prijs:

Media Highlighting
  • 2 tickets voor de wedstrijd
  • Compleet verzorgde reis, inclusief overnachting
  • En nog veel meer!

Hoe maak je kans?

Meedoen aan deze winactie voor EK 2024 is heel eenvoudig!

  1. Download de Lidl Plus-app
  2. Scan je digitale klantenkaart bij het afrekenen van jouw boodschappen. Bij elke €20,- ontvang je een deelname aan de loterij.
  3. Stuur jouw deelname in en maak kans! Hoe vaker je meedoet, hoe groter de kans!
Nog meer EK 2024

Nog meer EK 2024

Kom hier alles te weten over UEFA EURO 2024™. Download het handige speelschema en mis geen enkele wedstrijd.

Dit zijn de tegenstanders en speelsteden van het Nederlands Elftal:

Dit zijn de tegenstanders en speelsteden van het Nederlands Elftal:

Op 16 juni speelt het Nederlands Elftal de eerste wedstrijd in de Duitse stad Hamburg tegen Polen. Hamburg is de op één na grootste stad van Duitsland en een belangrijke havenstad.


De tweede wedstrijd van het Nederlands Elftal op het EK 2024 zal worden gespeeld tegen Frankrijk op 21 juni in Leipzig. Midden in de stad staat een van de oudste opera gebouwen van Europa.


Met meer dan 3 miljoen inwoners is Berlijn de grootste stad van Duitsland. In het Olympia stadion speel het Nederlands Elftal zijn laatste groepswedstrijd tegen Oostenrijk.

Download nu de gratis Lidl Plus-app