Het is zomerfeest bij Lidl!

We kunnen weer lekker buiten BBQ’en, picknicken in het park, met goed gevulde koelboxen naar het strand, heerlijk lang buiten borrelen en noem maar op. Een zomer waar iedereen elk jaar naar uitkijkt! Om het zomerfeest compleet te maken biedt Lidl weer de lekkerste zomerse recepten en meer dan 200 betaalbare producten voor een heerlijke zomer.

Zomerpaspoort

Zomerpaspoort

Kinderen opgelet! Ga spelenderwijs op reis en spaar alle stempels voor in het zomerpaspoort. En vergeet niet op de achterkant van het zomerpaspoort te kijken, want daar vind je een toffe winactie.

De BBQ kan weer aan!

De BBQ kan weer aan!

Yes we mogen weer! Zin in een BBQ met vlees? Ga dan bijvoorbeeld voor Beter Leven hamburgers, speklappen, filetlapjes, kipspiesjes, worstjes of spareribs. Lidl verkoopt ook veel visproducten voor op de BBQ, zoals zalmfilet, dorade, zeebaars of garnalenspiesen. Toch liever vega? De keuze is reuze met de vegetarische worstjes en diverse vega burgers.

Zomerbrochure

Zomerbrochure

BBQ-recepten

BBQ-recepten

Zet de zomer op tafel!

Zin in een lange avond tafelen met de lekkerste zomerse producten van Lidl? Dat kan met ons uitgebreide assortiment aan salades, broden, sauzen, wijnen, cocktails en nog veel meer! Met de meer dan 200 zomerse producten en meer dan 350 zonnige recepten zet u de lekkerste zomergerechten zo op tafel!

Wrijf het er maar in

Wrijf het er maar in

Bescherm uw huid deze zomer goed met de zonnebrand van Cien! Niet voor niets dat de Consumentenbond Cien heeft uitgeroepen tot Beste Koop én groene keuze. Er is genoeg keuze voor iedereen, van SPF30 tot SPF50 en van zonnespray tot zonnebrand schuim. Voor welk variant kiest u?

IJskoud kunstje

Het is altijd tijd voor ijs. Ga voor de klassieke waterijsjes zoals knijpijsjes, sinas toppers, aardbeien- en perenijsjes of natuurlijk de bekende spacerunners. Liever een softijsje? Ook dan kunt u terecht bij Lidl met bv. de chocolade mini’s, wafelhoorntjes, wafelijsjes en chocosticks. Dat wordt genieten deze zomer!

Zomerwijnen

Zomerwijnen

Op zoek naar verfrissende zomerdrankjes? Kom snel naar Lidl! Van rosé, witte wijn of juist rode wijn, tot aan cocktails en bier: er is voor ieder wat wils. Proost op een mooie zomer!

Gratis sportactiviteiten

Gratis sportactiviteiten

Tot en met zondag 3 juli kon er gespaard worden voor GRATIS sportactiviteiten, want bewegen is gezond én belangrijk voor iedereen! Er zijn meer dan 1 miljoen sportactiviteiten te boeken, zoals bootcamps, fitness, yogalesjes, tennislessen, boksklasjes, padelbanen en nog veel meer! Verzilver uw volle spaarkaart t/m 31 augustus 2022. Kijk op sportenmetlidl.nl voor alle sportactiviteiten.

Win een caravan

Win een caravan