Het is zomerfeest bij Lidl!

We kunnen weer lekker buiten BBQ’en, picknicken in het park, met goed gevulde koelboxen naar het strand, heerlijk lang buiten borrelen en noem maar op. Een zomer waar iedereen elk jaar naar uitkijkt! Om het zomerfeest compleet te maken biedt Lidl weer de lekkerste zomerse recepten en meer dan 200 betaalbare producten voor een heerlijke zomer.

De BBQ kan weer aan!

De BBQ kan weer aan!

Yes we mogen weer! Zin in een BBQ met vlees? Ga dan bijvoorbeeld voor Beter Leven hamburgers, speklappen, filetlapjes, kipspiesjes, worstjes of spareribs. Lidl verkoopt ook veel visproducten voor op de BBQ, zoals zalmfilet, dorade, zeebaars of garnalenspiesen. Toch liever vega? De keuze is reuze met de vegetarische worstjes en diverse vega burgers.

BBQ-recepten

BBQ-recepten

Wrijf het er maar in

Wrijf het er maar in

Bescherm uw huid deze zomer goed met de zonnebrand van Cien! Niet voor niets dat de Consumentenbond Cien heeft uitgeroepen tot Beste Koop én groene keuze. Er is genoeg keuze voor iedereen, van SPF30 tot SPF50 en van zonnespray tot zonnebrand schuim. Voor welk variant kiest u?

Het is altijd tijd voor ijs. Ga voor de klassieke waterijsjes zoals knijpijsjes, sinas toppers, aardbeien- en perenijsjes of natuurlijk de bekende spacerunners. Liever een softijsje? Ook dan kunt u terecht bij Lidl met bv. de chocolade mini’s, wafelhoorntjes, wafelijsjes en chocosticks. Dat wordt genieten deze zomer!