Genieten deze zomer!

De zomer is een tijd om te genieten van het mooie weer en het buitenleven! Of u nu een BBQ organiseert, een dagje naar het strand gaat of gewoon wilt genieten van het warme weer. Bij Lidl vindt u alles om er een heerlijke zomer van te maken. Vier de zomer goedkoper bij Lidl! Geniet van ons uitgebreide BBQ-assortiment en van onze heerlijke zomerse recepten.

Zomerse recepten

Met de zomer in volle gang, is het tijd om te genieten van heerlijke zomerse gerechten. Of je nu op zoek bent naar gezonde zomerrecepten of heerlijke BBQ-recepten, er is voor ieder wat wils. Hieronder vindt u een aantal zomerse recepten die perfect zijn voor warme dagen.

BBQ-assortiment

Nog meer zomer

Kook mee met Sandra Ysbrandy en ontdek nog veel meer zomerse recepten om de zomer goedkoper te vieren. Bekijk daarnaast onze zomerse tv-commercial en vergeet u zelf niet te beschermen tegen de zon met Cien Sun zonnebrand.Online nog veel meer!

Met de zomer voor de deur is het tijd om uw garderobe en accessoires te upgraden voor het seizoen. Bekijk onze webshop voor zomerartikelen voor de perfecte zomer! Speciaal om u klaar te maken voor de warme dagen. En voor degenen die graag buiten zijn, zijn er verschillende tuin- en kampeerartikelen beschikbaar. Denk aan opblaasbare zwembaden en comfortabele tuinstoelen. Ontdek de Lidl webshop hier.