Zonnebrand

De Cien zonnebrand van Lidl beschermt je niet alleen tegen schadelijke UV-stralen; je huid wordt ook gehydrateerd en verzacht. Gemakkelijk aan het brengen en verkrijgbaar in verschillende varianten, waaronder factor 15, 30 en 50+. Voor zowel lichaam als gezicht. Cien zonnebrand is laag geprijsd, zo ben je goed beschermd zonder er te veel geld aan uit te geven. Kom naar Lidl en probeer het zelf.

    Campaign TeaserCampaign Teaser

Sensitive zonnebrand

Kids zonnebrand

    Campaign TeaserCampaign Teaser

Mini's en aftersun

Speciale zonbescherming

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en betaalbare zonnebrandcrème, dan is Cien zonnebrand van Lidl een uitstekende keuze. Cien zonnebrand biedt de bescherming die je nodig hebt tegen schadelijke UV-stralen, terwijl het je huid hydrateert en verzacht.


  • Cien zonnebrand is verkrijgbaar in verschillende varianten, waaronder factor 15, 30 en 50+. Het assortiment omvat zowel zonnebrandcrèmes voor het gezicht als voor het lichaam, waardoor je altijd de juiste bescherming kunt kiezen, voor jouw huidtype.
  • Een van de voordelen van Cien zonnebrand is de betaalbaarheid. Je hoeft niet veel geld uit te geven om je huid te beschermen tegen de zon. Maar goedkoop betekent niet dat de kwaliteit minder is. Cien zonnebrand is zorgvuldig ontworpen en getest om ervoor te zorgen dat deze voldoende bescherming biedt.
  • Bovendien is Cien zonnebrand gemakkelijk aan te brengen en wordt het snel opgenomen door de huid. Het laat geen plakkerig of vettig gevoel achter en heeft een aangename geur. Dit maakt het ideaal voor dagelijks gebruik, of je nu naar het strand gaat of gewoon een dagje buiten bent.


Kortom, Cien zonnebrand van Lidl is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een betaalbare, maar effectieve zonnebrandcrème. Het biedt de bescherming die je nodig hebt tegen schadelijke UV-stralen, terwijl het je huid hydrateert en verzacht. Probeer het vandaag nog en bescherm je huid tegen de zon!

Categories