Deze browser wordt niet ondersteund
Om de website correct te bekijken gebruik één van de volgende browsersLet op:Update uw browser a.u.b., als u met deze browser doorgaat, kan het zijn dat uw winkelervaring niet is zoals u van ons gewend bent!

Rendered: 2023-11-30T22:20:31.000Z

Galt Speelnest Jungle

Functie: gesloten speelomgeving
Speciaal kenmerk: veel structuren & tinten
Leeftijdsadvies: vanaf de geboorte

Zachte rustplaats
Voor baby's en peuters

36.99
Leverbaar

Galt speelnest »Jungle«

Playnest is een met stof beklede, opblaasbare ring; het biedt een zachte rustplaats met een op zichzelf staande gesloten speelomgeving voor baby's en peuters. Voor heel kleine baby's moet u de ring slechts gedeeltelijk opblazen, om het hoofd en nek bij het liggen te ondersteunen. Oudere baby's zitten rechtop en worden goed ondersteund in het volledig opgeblazen Playnest - zodat ze hun hand kunnen uitsteken en veilig hun omgeving kunnen verkennen. De driehoekige vorm geeft uw baby extra zijdelingse steun bij het zitten.

Rond het speelnest zijn er 8 speelmogelijkheden met verschillende structuren en geluiden om te ontdekken. Het Playnest is ook een uitstekende zitplaats voor de baby, om met ander speelgoed te spelen. De stoffen bekleding met het gewatteerde middengedeelte is bijzonder knus voor uw baby en ook machinewasbaar. De buitendiameter is 90 cm.

Afmetingen
ca. 37 x 7,5 x 28,2 cm


Gewicht

ca. 920 g


Waarschuwingen

LET OP! Dit product moet door een volwassene in elkaar worden gezet. Nooit in het water gebruiken.