Lidl - De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs!
Deze browser wordt niet ondersteund
Om de website correct te bekijken gebruik één van de volgende browsersLet op:Update uw browser a.u.b., als u met deze browser doorgaat, kan het zijn dat uw winkelervaring niet is zoals u van ons gewend bent!

Bekijk hier het uitgebreide assortiment PARKSIDE klus- en tuingereedschap met meer dan 750 scherp geprijsde artikelen!

Rendered: 2023-09-21T04:04:37.000Z

Gardena Universele bijl

Lengte: ca. 34 mm
Gewicht: ca. 0,9 kg
Handgreep: glasvezelversterkte kunststof greep

Comfortabel en veilig
Ideaal voor precieze houtbewerkingen
Kan worden gebruikt voor trekking en outdooractiviteiten

59.99
Leverbaar

Gardena universele bijl, glasvezelversterkte handgreep

Kleine bijl voor outdoor- en trekkingactiviteiten

De GARDENA universele bijl is door zijn kleine, met één hand te gebruiken vorm uitstekend geschikt voor zowel het maken van brandhout als voor tuinwerkzaamheden en voor trekkingtochten.

De glasvezelversterkte kunststof greep zorgt voor robuustheid en duurzaamheid. De bijl heeft een anti-hechtlaag, wat zorgt voor makkelijke penetratie in het hout. De ergonomische steel met zachte componenten zorgt voor comfortabel en veilig werken.

Het goed gebalanceerde zwaartepunt, dichtbij de bijlkop, garandeert perfecte balans en daarmee verhoogde slag- en splijtkracht. De hamerfunctie maakt het eenvoudig inbrengen van splijtwiggen mogelijk (geen metalen wiggen!).


Eigenschappen

  • Comfortabel en veilig - de glasvezelversterkte kunststof steel maakt een hoge slagkracht mogelijk dankzij het lichte en robuuste materiaal. De extra zachte componenten voorkomen wegglijden en zorgen voor veilig en comfortabel werken. Het haakvormige greepeinde (koevoet) zorgt voor hoge veiligheid bij afglijden op de steel.
  • Vrijetijdsbijl - een lichte en schone snede in vers en harsachtig hout is probleemloos mogelijk dankzij de speciale vorm van de bijlkop. Ideaal voor precieze houtbewerkingen en inzetbaar bij trekking- en outdooractiviteiten.
  • Hameroppervlak - voor eenvoudig en effectief inslaan van kunststof-, hout- en aluminium wiggen. Een speciaal gefreesd hameroppervlak beschermt de wiggen. Sla nooit staal op staal!


Afmetingen

ca. L 343 x B 44 x H 157 mm


Gewicht

  • ca. 0,9 kg
  • Gewicht bijlkop: ca. 0,7 kg


Leveringsomvang

1x universele bijl