Deze browser wordt niet ondersteund
Om de website correct te bekijken gebruik één van de volgende browsersLet op:Update uw browser a.u.b., als u met deze browser doorgaat, kan het zijn dat uw winkelervaring niet is zoals u van ons gewend bent!

Rendered: 2023-11-29T09:42:36.000Z

LEGO® Friends 41433 »Partyboot van Heartlake City«

Aantal onderdelen: 640
Speciaal kenmerk: met flamingo
Aanbevolen leeftijd: vanaf 7 jaar

Creatieve speelervaring
Leuk bootfeest
Echt zomerplezier in de kinderkamer

74.96
Leverbaar

Lego

Andrea viert de zomer in stijl met een leuk bootfeest! Ze vermaakt haar gasten, die uitbundig feestvieren op de roterende dansvloer. Ethan sleept Emma mee op een gigantische drijvende flamingo achter zijn waterscooter, die hij bij de strandkiosk heeft gehuurd. Klap de voorruit op na het feestje zodat Andrea het zich gemakkelijk kan maken in de cabine. Voordat ze in bed kruipt, haalt ze wat te drinken uit de koelkast. De partyboot speelset brengt echt zomerplezier in de kinderkamer Deze partyboot, die ook drie bouwbare speelfiguren en een flamingofiguur bevat, zorgt voor een vrolijke beachpartysfeer in de kinderkamer.

 

Eigenschappen

  • Zonnig zomerplezier aan zee
  • Deze partyboot bevat veel elementen die inspireren tot spelen
  • De boot is 12 cm hoog en 35 cm lang
  • Aanbevolen leeftijd: vanaf 7 jaar


Waarschuwingen

LET OP! Niet geschikt voor kinderen onder 36 maanden. Bevat kleine onderdelen die kunnen worden ingeslikt. Verstikkingsgevaar.

LEGO, LEGO Logo, Minifigure, DUPLO, DUPLO Logo, BIONICLE, BIONICLE Logo, LEGENDS OF CHIMA, LEGENDS OF CHIMA Logo, DIMENSIONS, DIMENSIONS Logo, FRIENDS Logo, MINIFIGURES Logo, MINDSTORMS, MINDSTORMS EV3 Logo, MIXELS, MIXELS Logo, NINJAGO, NINJAGO Logo, NEXO KNIGHTS, NEXO KNIGHTS Logo zijn merken van de LEGO Groep en worden hier met bijzondere toestemming gebruikt. ©2022 The LEGO® Group.