Deze browser wordt niet ondersteund
Om de website correct te bekijken gebruik één van de volgende browsersLet op:Update uw browser a.u.b., als u met deze browser doorgaat, kan het zijn dat uw winkelervaring niet is zoals u van ons gewend bent!

Rendered: 2023-11-30T08:16:41.000Z

LEGO® Friends Recycling-Auto

Set: 259-delig
Aanbevolen leeftijd: 6+

✓ Kinderen kunnen afval ophalen op het strand
✓ Inclusief vrachtwagen met kiepfunctie
✓ Geweldige recyclingauto voor milieubewuste kinderen

19.99
Leverbaar

Lego

Ben je op zoek naar leuk speelgoed voor kinderen vanaf 6 jaar die het milieu belangrijk vinden? Dan is de LEGO Friends recyclingwagen precies het juiste speelgoed voor jou. Kinderen kunnen zich bij het schoonmaakteam aansluiten om Heartlake City Beach op te ruimen.

Dit educatieve speelgoed bevat een speelgoedvuilniswagen met vuilnisbakken. De vrachtwagen heeft een beweegbare arm die de kinderen aan de vuilnisbakken kunnen bevestigen om de inhoud in de containers te dumpen. Er zijn 3 vuilnisbakken op straat en een afvalgrijper om afval te scheiden in papier, voedsel en glas. LEGO Friends Emma en River minipoppetjes en een figuur van een wasbeerdier zijn ook inbegrepen, samen met accessoires zoals een speelgoedborstel, banaan, kersen en een strandopruimbord. Emma en River patrouilleren langs de kust in hun coole recyclingauto. De kinderen gebruiken het grijpgereedschap om het afval op te rapen voordat de wasbeer ermee wegrent en sorteren het vervolgens in de juiste emmer. Emma heeft hulp nodig om de vuilnisbakken aan de arm van de vrachtwagen vast te maken, waarna de kinderen de hendel omhoog tillen om het afval in de bakken te dumpen.

Met dit coole speelgoed voor kinderen vanaf 6 jaar hebben kinderen de meeste kans op succes met bouwen. Er zit niet alleen geïllustreerde stap-voor-stap-instructies bij, maar ook een interactieve digitale bouwgids. De instructies zijn beschikbaar in de gratis LEGO bouwinstructies-app voor smartphones en tablets. Met intuïtieve zoom- en draaifuncties kunnen kinderen zich het voltooide model voorstellen terwijl ze het bouwen. Met een hoogte van ruim 7 cm, een breedte van ruim 15 cm en een diepte van ruim 6 cm neemt deze vuilniswagen weinig ruimte in beslag naast de andere modelvoertuigen van de kinderen.


Kenmerken

  • Geweldige recyclingauto voor milieubewuste kinderen vanaf 6 jaar
  • Inclusief een huifwagen, 3 vuilnisbakken en een wasbeerfiguur
  • Kinderen kunnen op het strand afval oprapen, sorteren en vervolgens in de vrachtwagen laden
  • Cadeau voor jongens en meisjes vanaf 6 jaar die graag voertuigen bouwen
  • 7 cm hoog, 15 cm lang en 9 cm breed
  • Met begrijpelijke stap-voor-stap foto-instructies EN digitale bouwinstructies
  • Met LEGO® Friends sets kunnen kinderen spannende alledaagse situaties naspelen
  • Aanbevolen leeftijd: vanaf 6 jaar


Waarschuwingen

GEVAAR! Niet geschikt voor kinderen jonger dan 36 maanden. Gevaar voor verstikking. Kleine stukjes.


LEGO, het LEGO-logo, het minifiguur, DUPLO, het DUPLO-logo, BIONICLE, het BIONICLE-logo, LEGENDS OF CHIMA, het LEGENDS OF CHIMA-logo, DIMENSIONS, het DIMENSIONS-logo, het FRIENDS-logo, het MINIFIGURES-logo, MINDSTORMS, de MINDSTORMS EV3 Logo, MIXELS, het MIXELS-logo, NINJAGO, het NINJAGO-logo, NEXO KNIGHTS en het NEXO KNIGHTS-logo zijn handelsmerken van de LEGO Groep en worden hierin met speciale toestemming gebruikt. ©2023 De LEGO® Groep.