Deze browser wordt niet ondersteund
Om de website correct te bekijken gebruik één van de volgende browsersLet op:Update uw browser a.u.b., als u met deze browser doorgaat, kan het zijn dat uw winkelervaring niet is zoals u van ons gewend bent!

Rendered: 2023-11-30T22:31:41.000Z

LEGO Super Mario™ “Rambi de neushoorn”-uitbreidingsset

Aantal onderdelen: 106
Aanbevolen leeftijd: +7

✓ Plezier met rotsen en Rambi de neushoorn
✓ Uitbreidingsset voor leuke ritjes op de neushoorn
✓ Voor een interactieve game-ervaring

7.99
Leverbaar

Lego

Kijk uit naar het LEGO® Super Mario™ avontuur met Rambi de neushoorn – uitbreidingsset (71420) voor kinderen vanaf 7 jaar. De interactieve LEGO® Mario™, LEGO® Luigi™ of LEGO® Peach™ interactieve figuur die niet is inbegrepen, kan op Rambi de neushoorn rijden. Wanneer het LEGO figuur Rambi loopt, tegen de stapelbare rotsen botst of andere bewegingen maakt, maakt het interactieve figuur geluid. Let op: Starterset 71360, 71387 of 71403 is vereist voor een interactieve game-ervaring.

Companion-app: Je kunt bouwinstructies voor deze set vinden in de LEGO Super Mario-companion-app. De app biedt onder meer fantasierijke bouw- en speelideeën en dient als een veilig forum waarin uw kind foto's van zijn modellen kan delen.

Creativiteit zonder grenzen: de LEGO Super Mario speelsets zijn geweldige cadeaus voor jonge trendsetters. Met de startsets en uitbreidingssets kunnen fans hun eigen levels op speciale manieren uitbreiden, opnieuw ontwerpen en aanpassen, zodat ze vervolgens urenlang kunnen spelen en veel munten kunnen verzamelen.

Veel plezier met het omverwerpen van de rotsen: LEGO® Super Mario™ Rambi de neushoorn-uitbreidingsset (71420) bevat de Rambi-figuur gemaakt van LEGO-stenen en enkele stenen.

Spannende ritjes op Rambi: plaats de niet inbegrepen LEGO® Mario™, LEGO® Luigi™ of LEGO® Peach™ figuren op Rambi en laat de neushoorn tegen objecten stampen of botsen om hoorbare digitale reacties in de interactieve figuur teweeg te brengen.

Stenen om te stapelen: laat Rambi tegen de rotsen botsen om ze omver te werpen en de verborgen banaan te onthullen.

Cadeau voor fans vanaf 7 jaar: de 106-delige set is een geweldig kerst- of verjaardagscadeau voor kinderen die al een LEGO® Super Mario™ startset (71360, 71387 of 71403) bezitten die nodig is voor interactief spelen.

Karakter van LEGO stenen: Rambi is ca. 6 cm hoog, 11 cm lang en 5 cm breed en kan aan andere LEGO® Super Mario™ sets worden toegevoegd.

App-ondersteund bouwproject: download de LEGO® Super Mario™ app voor bouwinstructies en creatieve ideeën. Een lijst met compatibele Android- en iOS-apparaten is beschikbaar op LEGO.com/devicecheck.


Kenmerken

 • Uitbreidingsset voor leuke ritjes op de Rhino
 • Inclusief Rambi de neushoorn-figuur gemaakt van LEGO®-stenen
 • Laat Rambi tegen de rotsstapel botsen om de verborgen banaan te onthullen
 • Fascinerend verjaardags- of kerstcadeau voor kinderen vanaf 7 jaar
 • Rambi is 11 cm lang
 • Voor een interactieve game-ervaring is een LEGO® Super Mario™-startset vereist
 • Bouwinstructies en spelideeën vind je in de LEGO® Super Mario™ begeleidende app
 • Met LEGO® Super Mario™ sets kunnen kinderen op een bijzonder fantasierijke manier spelen
 • De hoogwaardige LEGO® elementen kunnen altijd strak in elkaar worden gezet
 • LEGO® bouwstenen voldoen aan strikte wereldwijde veiligheidsnormen
 • Aanbevolen leeftijd: vanaf 7 jaar


Waarschuwingen

GEVAAR! Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Gevaar voor verstikking. Kleine stukjes.


LEGO, het LEGO-logo, het minifiguur, DUPLO, het DUPLO-logo, BIONICLE, het BIONICLE-logo, LEGENDS OF CHIMA, het LEGENDS OF CHIMA-logo, DIMENSIONS, het DIMENSIONS-logo, het FRIENDS-logo, het MINIFIGURES-logo, MINDSTORMS, de MINDSTORMS EV3 Logo, MIXELS, het MIXELS-logo, NINJAGO, het NINJAGO-logo, NEXO KNIGHTS en het NEXO KNIGHTS-logo zijn handelsmerken van de LEGO Groep en worden hierin met speciale toestemming gebruikt. ©2023 De LEGO® Groep.