Deze browser wordt niet ondersteund
Om de website correct te bekijken gebruik één van de volgende browsersLet op:Update uw browser a.u.b., als u met deze browser doorgaat, kan het zijn dat uw winkelervaring niet is zoals u van ons gewend bent!

Rendered: 2023-12-06T08:15:27.000Z

Schildkröt Fitness set

Weerstandsbanden zijn de veelzijdige minigym voor thuis en onderweg

75.99
Leverbaar

Schildkröt fitness Super Band set van 4

Weerstandsbanden zijn de veelzijdige minigym voor thuis en onderweg - ze zijn klein en makkelijk mee te nemen en bieden talloze oefenmogelijkheden voor een perfecte workout. De Super-Bands dienen ter ondersteuning van stabiliteit, kracht en pull-up training en bevorderen ook de ontwikkeling van de arm-, schouder-, borst- en rugspieren. De Super-Band-set van Schildkröt bestaat uit 4 verschillende weerstandsniveaus: Extra Light - geel (13mm, weerstand 6-12kg), Light - groen (21mm, weerstand 12-20kg), Medium - blauw (32mm, weerstand 20-30kg), Heavy - rood (45mm, weerstand 40-50kg).

Naast de set van 4 is elke individuele weerstandsklasse ook afzonderlijk verkrijgbaar. Met de verschillende weerstandsniveaus kunnen de spieren in het hele lichaam op een gerichte, veilige en geleidelijke manier worden getraind. De lusbanden zijn gemaakt van eersteklas latex, hebben een omtrek van ongeveer 208 cm, zijn bijzonder rekbaar en geurloos. Ze verhogen de effectiviteit en intensiteit van oefeningen en worden ook gebruikt bij fysiotherapie of revalidatie. Het veelzijdige fitnessassortiment van het merk Schildkröt biedt sinds 2013 een ruime keuze aan kleine fitnessapparaten voor thuis of onderweg.

Dankzij de hoge naamsbekendheid heeft Schildkröt zich snel op de markt kunnen vestigen in de fitnesssector. Vandaag de dag worden kleine fitnessapparaten door gerenommeerde specialisten aangeboden met Schildkröt. Daarnaast werd Schildkröt onlangs voor de derde keer op rij door Duitse handelaren in de SAZ uitgeroepen tot "Beste Fabrikant" van het jaar in de categorie "Fitness". 7 jaar na marktintroductie vernieuwt het traditionele Duitse merk zijn fitnesssegment volledig en presenteert het voor het jaar 2020 een nieuw, dynamisch en aantrekkelijk verpakkingsconcept.

De nieuwe look sluit perfect aan bij de huidige trends en marktomstandigheden. Als onderdeel van de uitgebreide merkrevisie heeft Schildkröt ook Arnd Peiffer, de momenteel meest succesvolle Duitse biatleet, gewonnen als nieuwe merkambassadeur. De in Nedersaksen geboren keuze-Bayer Peiffer kan terugkijken op vele medailles, Olympische overwinningen (o.a. Olympisch goud op de 10 km sprint in 2018 in Pyeongchang) en wereldkampioenschappen. Voor zijn prestaties in het seizoen 2018/19 werd de regerend wereldkampioen ook bekroond met de Gouden Ski, de hoogste onderscheiding onder Duitse skisporters. Schildkröt biedt een breed scala aan trainingsmethoden en instructies voor zijn fitnessproducten. Scan de QR-code op de verpakking of bezoek onze website voor tips en instructievideo's.

Technische gegevens

  • Merk: Schildkröt
  • Productafmetingen (LxBxH): 290x155x76 mm
  • Netto gewicht: 940 g
  • Materiaal: latex

Leveringsomvang

  • 1x Band Extra Light - geel (13mm, weerstand 6-12kg)
  • 1x Band Light - groen (21mm, weerstand 12-20kg)
  • 1x Medium band - blauw (32mm, weerstand 20-30kg)
  • 1x Band Heavy - rood (45mm, weerstand 40-50kg)