Bedankt voor uw deelname aan deze enquête over de schapindeling van vleesvervangers. De enquête duurt ongeveer 2 minuten. Wij zijn benieuwd naar uw mening over de positionering van vleesvervangers bij Lidl.


Wees u ervan bewust dat er geen goede of foute antwoorden zijn. Uw deelname is vrijwillig en u kunt op elk moment tijdens het onderzoek stoppen zonder dat u zich hoeft te verantwoorden.


De antwoorden die u geeft, worden alleen gebruikt voor wetenschappelijk onderzoek. De gegevens worden veilig opgeslagen op de servers van Wageningen University & Research. Individuele participanten zijn niet te herleiden in publicaties en uw data zullen anoniem worden genoemd en verwerkt. Geanonimiseerde gegevens worden voor een periode van minimaal 10 jaar toegankelijk gemaakt voor de wetenschappelijke gemeenschap. Dit onderzoeksproject is geëvalueerd en goedgekeurd door de Ethische Commissie van Wageningen University & Research.


Heeft u vragen of opmerkingen, neem dan gerust contact op met Monique van der Meer via monique.vandermeer@wur.nl. Voor vragen over privacy kunt u contact opnemen met rec@wur.nl.


Door verder te gaan met het invullen van de enquête geeft u aan dat u deze informatie heeft gelezen en u hiermee akkoord gaat.