Lidl - De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs!
       Deze browser wordt niet ondersteund
       Om de website correct te bekijken gebruik één van de volgende browsersLet op:Update uw browser a.u.b., als u met deze browser doorgaat, kan het zijn dat uw winkelervaring niet is zoals u van ons gewend bent!

       Doel van de identificatie van uw productvoorkeuren


       Wij willen u graag beter leren kennen, zodat wij u kunnen laten profiteren van de voordelen van het Lidl-Plus lidmaatschap en u zo goed mogelijk geïndividualiseerde aanbiedingen kunnen doen en gerichte klantenonderzoeken kunnen uitvoeren. Daartoe bepalen we eerst welke producten, acties en diensten voor u interessant en relevant kunnen zijn. Daarmee kunnen wij u bijvoorbeeld attent maken op kortingsacties voor uw favoriete producten, of speciale prijzen aanbieden en u in het kader van assortimentacties gericht informeren over aantrekkelijke aanbiedingen.


       Om deze reden verzamelen, verwerken en gebruiken wij een aantal persoonsgegevens met betrekking tot uw winkelgedrag.


       De persoonsgegevens die wij verzamelen kunnen worden gebruikt om uw productvoorkeuren in kaart te brengen. Daartoe behoren alle in punt 1 vermelde gegevens.


       Maar ook de andere hierboven vermelde gegevens zouden informatie kunnen verschaffen over uw eventuele productvoorkeuren. Daarom proberen wij een mogelijk verband vast te stellen tussen een of meer persoonsgegevens en productvoorkeuren. Om dit verband te bepalen gebruiken wij wiskundig-statistische methoden. Daarvoor worden uw persoonsgegevens vergeleken met de gegevens van andere klanten. Op basis van deze vergelijking kunnen wij vervolgens afleiden welke andere producten en acties, waarin andere klanten met gelijkaardige voorkeuren geïnteresseerd waren, ook voor u interessant zouden kunnen zijn.


       Deze verwerkingen worden uitgevoerd op basis van wettelijke voorschriften die ons toestaan om persoonsgegevens te verwerken voor zover dat noodzakelijk is voor het gebruiken van een dienst of de naleving van een overeenkomst (artikel 6 lid 1 b) AVG) en omdat wij een overwegend gerechtvaardigd belang hebben onze aanbiedingen zo goed mogelijk aan uw productvoorkeur aan te passen (artikel 6 lid 1 f) AVG).