Lidl-Trek collectie

santini
6 producten
Alle producten 6 / 6 producten

Lidl-Trek 2024

WE'RE ON YOUR TEAM

WE'RE ON YOUR TEAM

Lidl is er voor jou en helpt je een gezond en actief leven te leiden. In meer dan 12.000 winkels over de hele wereld zet Lidl zich in voor een gezonde voeding en welzijn. Dit doen we door gezond en kwalitatief eten betaalbaar te maken voor iedereen. Het partnerschap met Trek past hier perfect bij. Lidl-Trek motiveert je om gezond en fit te blijven.


HET PARTNERSCHAP

Lidl is met trots hoofdsponsor en strategische partner van het UCI World Tour-team Lidl-Trek. Dit partnerschap startte met de Ronde van Italië voor vrouwen op 30 juni 2023 en de Ronde van Frankrijk voor mannen op 1 juli 2023. Met deze samenwerking laten we zien dat we sportieve successen stimuleren, maar ook belang hechten aan gezondheid, welzijn, beweging, sport en bewuste voeding. Zowel Lidl als Trek dragen de maatschappelijke verantwoordelijkheid om een gezonde en actieve levensstijl te bevorderen en hechten hier dan ook veel belang aan.

ONZE GEZAMELIJKE MISSIE

ONZE GEZAMELIJKE MISSIE

Lidl en Trek zijn twee bekende merken die graag hun krachten bundelen om de wielersport nog populairder te maken en om tegelijkertijd zo veel mogelijk mensen te ondersteunen bij een gezonde en actieve levensstijl. De profrenners van Lidl-Trek zijn trots om het goede voorbeeld te geven en zo'n positieve boodschap uit te dragen. Wij zijn een team! Fiets. Maak plezier. Voel je goed.


Lidl en Trek hebben ambitieuze plannen samen. In een langdurige samenwerking willen we met de internationale wielerploeg een inspiratie vormen voor wielerliefhebbers, de volgende generatie wereldkampioenen en alle wielrenners, zowel professioneel als recreatief.


Als partners richten we ons niet alleen op topprestaties in de wielersport, maar ook op de duurzame ontwikkeling van sporters in een teamcultuur. We dragen ook bij aan de ontwikkeling, de opleiding en de ondersteuning van jong wielertalent binnen het team. Met een sterk en veelzijdig team van internationale topsporters wil Lidl-Trek een voorbeeld zijn voor de duurzame wielersport.