Deze browser wordt niet ondersteund
Om de website correct te bekijken gebruik één van de volgende browsersLet op:Update uw browser a.u.b., als u met deze browser doorgaat, kan het zijn dat uw winkelervaring niet is zoals u van ons gewend bent!

Hoofdkussens

20 producten
Alle producten 20 / 20 producten

Hoofdkussens online bij Lidl

Een goed hoofdkussen is onmisbaar voor een goede nachtrust. Een goed kussen zorgt ervoor dat je nek, hoofd en schouders ontspannen zijn tijdens het slapen. Van synthetisch tot dons: hoofdkussens zijn er in vele soorten en maten. Wat jij een fijn kussen vindt is heel erg persoonlijk. Verdiep je daarom goed in de eigenschappen van de verschillende hoofdkussens en kijk welk kussen bij jou past. Naast het juiste hoofdkussen zijn een goed matras en fijn beddengoed noodzakelijk voor een goede nachtrust.


Hoofdkussen van verschillende materialen

Hoofdkussens zijn er in verschillende varianten. De meeste hoofdkussens hebben een formaat van 60x70 centimeter. Voor wat betreft de vulling van een hoofdkussen is er veel mogelijk. Ieder materiaal heeft zijn eigen kenmerkende eigenschappen. Kies bijvoorbeeld voor een kussen met een vulling van visco-elastische schuimvlokken. Dit materiaal reageert op lichaamswarmte en vormt zich perfect naar jouw lichaam. Een kussen met een vulling van holvezels heeft juist een goede vochtregulatie en luchtcirculatie. En een kussen met een gestikte vulling met 3M Thinsulate warmte-isolatie is heerlijk warm, elastisch én extreem ademend. Tot slot zijn er kussens waarvan je de vulling kunt aanpassen zodat ze perfect aansluiten bij jouw wensen. Een extra functionaliteit waar je rekening mee kunt houden, is de wasbaarheid van de kussens. Veel kussens zijn voorzien van een afneembaar en machinewasbaar overtrek of kunnen zelfs in hun geheel gewassen worden. Zo zorg je ervoor dat je jouw hoofd altijd kunt laten rusten op een fris en schoon kussen, bijvoorbeeld met een kussensloop.


Het perfecte hoofdkussen voor iedere slaaphouding

Hoe slaap jij het liefst? Op je rug, op je buik of op je zij? Bij iedere slaaphouding past een ander hoofdkussen. Buikslapers kiezen het best voor een zacht, soepel en laag kussen. Hiermee wordt de nek het minst belast. Als je op je zij slaapt, ligt de grootste druk op je schouders waardoor het belangrijk is dat je nek ondersteund wordt. Rugslapers kunnen het best kiezen voor een flexibel kussen dat de nek goed ondersteunt.


Hoofdkussens voor mensen met een allergie

Heb je een huisstofmijtallergie? Dan is het slim om te kiezen voor een speciaal kussen, waarbij huisstofmijt geen kans krijgt. Zo'n kussen hoeft helemaal niet duur of lastig te vinden te zijn: ook bij Lidl vind je verschillende kussens die anti allergisch zijn. Onze hoofdkussens voor mensen met een allergie zijn gemaakt van 100% polyester en ook de vulling is gemaakt van dit materiaal. De kussens zijn wasbaar in de machine, bij een temperatuur tot 60 graden Celsius. Kies voor een microvezel hoofdkussen, of een antimicrobieel hoofdkussen met de Sanitized hygiënefunctie, die blijvend beschermt bij een huisstofmijtallergie. Wat je keuze ook is, een kussen van Lidl bezorgt je een goede nachtrust.