Deze browser wordt niet ondersteund
Om de website correct te bekijken gebruik één van de volgende browsersLet op:Update uw browser a.u.b., als u met deze browser doorgaat, kan het zijn dat uw winkelervaring niet is zoals u van ons gewend bent!

Mondverzorging

12 producten
Alle producten 12 / 12 producten

Mondverzorging: een frisse uitstraling met Lidl

Mondverzorging is ontzettend belangrijk en je dient er dagelijks aandacht aan te besteden. Onder het verzorgen van je mond valt niet alleen je tanden poetsen, maar ook mondspoeling, lippenverzorging en het verhelpen van medische kwaaltjes zoals een koortslip. Heb je gevoelige tanden, terugtrekkend tandvlees of last van droge lippen? Dan is het zeker de moeite waard om in mond verzorgingsproducten te investeren. Gelukkig hoeft het helemaal niet zo duur te zijn wanneer je voor Lidl kiest. Voor een klein bedrag heb je kwalitatieve tandenverzorging. Zo stap je iedere avond met een fris gevoel in bed en stap je elke ochtend met een schoon gebit de deur uit. Benieuwd wat er allemaal mogelijk is en tegen welke verrassend lage prijzen? Neem snel een kijkje in onze webshop.


Elektrische tandenborstels & opzetborstels

Het poetsen van je tanden is ontzettend belangrijk en doe je meerdere keren op een dag. De tandpasta geeft een fris gevoel, maar je voorkomt ook gaatjes, tandplak en andere ongemakken. In de webshop van Lidl vind je verschillende elektrische tandenborstels en opzetborstels. Hiermee wordt het poetsen gemakkelijker en gebeurt het doorgaans ook beter. Het is niet alleen een fijne aanschaf voor jou, maar ook voor je gebit. Wanneer je met meerdere mensen in huis bent, kun je allemaal hetzelfde apparaat gebruiken. Je hoeft alleen verschillende opzetborstels aan te schaffen. Daarnaast gaat een elektrische tandenborstel lang mee, waardoor je er veel plezier van krijgt. Investeer in goede tandverzorgingsproducten voor een stralend gebit.


Het belang van goede mondverzorging

Wanneer je je mond goed verzorgd, zie je er een stuk gezonder uit. Mondhygiëne zorgt voor witte tanden en een frisse adem. Maar er is meer. Het poetsen van je tanden is heel belangrijk voor je tandvlees. Wanneer je dit goed verzorgd, heeft het een lichtroze kleur. Bloedt het of is het wat donkerder, dan weet je dat je er meer aandacht aan moet besteden. Dit kan met ragers, door een tandenstoker te gebruiken of door je gebit te flossen. Hiermee masseer je het tandvlees en kom je op plekken waar je met je borstel niet komt. Hierdoor krijg je je gebit schoner. Ook hiervoor vind je handige hulpmiddelen bij de Lidl.


Meer persoonlijke verzorging van Lidl

Is jouw tandenborstel toe aan vervanging of wil je je mond voortaan beter verzorgen? Kijk eens naar de producten voor mondhygiëne in de webshop van Lidl. En of je nu voor kinderen of voor volwassenen op zoek bent; er is voor iedereen een passend product te vinden. Je kunt niet vroeg genoeg met de verzorging van je tanden beginnen. Maar voel je ook welkom om eens door de andere categorieën van onze webshop te klikken. Denk aan producten voor je gezondheid, huidverzorging of persoonlijke verzorging. Zo ligt je badkamer voor een kleine prijs vol met al je benodigdheden.