Deze browser wordt niet ondersteund
Om de website correct te bekijken gebruik één van de volgende browsersLet op:Update uw browser a.u.b., als u met deze browser doorgaat, kan het zijn dat uw winkelervaring niet is zoals u van ons gewend bent!

Toppers

32 producten
Alle producten 24 / 32 producten

Toppers zorgen voor een optimaal liggevoel

In tegenstelling tot matrassen zijn matrastoppers doorgaans 4 tot 9 centimeter dik en gemaakt van één van de volgende materialen:

  • Visco-schuim (traagschuim)
  • Koudschuim
  • Gelschuim
  • Comfort schuim

De onderlegger is meer dan alleen een matrasbeschermer. Een doorlopende topmatras compenseert de zogenaamde "split" in tweepersoonsbedden en verbetert het liggevoel dankzij de verschillende materialen van schuim.

Visco-schuim (traagschuim) topper

Het schuim van de visco-topper heeft thermo-elastische eigenschappen. Er wordt gezegd dat het "visco-elastisch" is. Dit betekent dat het schuim zich door lichaamswarmte aanpast naar de contouren van het lichaam. Het visco-materiaal vormt zich door de warmte, waardoor een hoge mate van drukverlichting wordt geboden. Deze eigenschap is vooral handig voor zijslapers, het ontlast de wervelkolom.

Koudschuim topper

Toppers met een basis van koudschuim hebben een hoge oppervlakte-elasticiteit. Koudschuim is hoogwaardig schuim met een open structuur waardoor het zeer goed ademt. In tegenstelling tot de visco matrastopper, keert dit schuim direct terug naar zijn oorspronkelijke vorm. Dit zorgt voor een optimaal ondersteunend gevoel bij het liggen.

De pure matrasbeschermers

Warme zomeravonden en ontbijt op bed kunnen vervuiling veroorzaken dat beddengoed niet kan tegenhouden. Hierdoor neemt het matras geurtjes op en wordt de mijtplaag bevorderd. Matrasbeschermers dienen daarom ter bescherming van het oppervlak. Door hun kleine afmetingen ten opzichte van de matras passen ze perfect in de wasmachine en kunnen ze makkelijk worden schoongemaakt. Zo ligt u altijd op een fris matras.

Comfortabel uitgerust voor een goede nachtrust

In de online shop van Lidl bestel je gemakkelijk alles wat je nodig hebt voor een goede nachtrust. Ongeacht of je een tweepersoonsbed of een eenpersoons matras hebt: hier vind je de juiste matrasbeschermers om jouw matras te beschermen tegen vervuiling, evenals geschikte matrassen voor een goede nachtrust. Er is ook een grote selectie beddengoed beschikbaar. Sommige hoeslakens hebben niet alleen een modern design, maar zijn ook op maat gemaakt zodat ze tegelijkertijd over de matrasbeschermers en de matras kunnen worden getrokken. Zorg goed voor jouw bed en verbeter je slaap met toppers of een matrasbeschermer uit de online shop van Lidl.