Deze browser wordt niet ondersteund
Om de website correct te bekijken gebruik één van de volgende browsersLet op:Update uw browser a.u.b., als u met deze browser doorgaat, kan het zijn dat uw winkelervaring niet is zoals u van ons gewend bent!

Rendered: 2024-04-15T11:38:01.000Z

3661276169685

Let op:

Dit product is online uitverkocht.
Vergelijkbare producten vind je hier.

Badabulle Stoomkoker B.easy

Functie: voor bereiding van babyvoeding
Kenmerk: kook- en mengeenheid 

✓ Eenvoudige hantering
✓ Grote capaciteit
✓ Alle voedingsstoffen blijven behouden

114.90
Online uitverkocht

Je wilt de babyvoeding voor je kleine rakker thuis klaarmaken? Ja natuurlijk. En dat allemaal ook nog snel en ongecompliceerd? Drie keer ja! De B.easy is het nieuwe hulpmiddel voor kinderlijk eenvoudige bereiding van babyvoeding.

Eenvoudige bediening: de keukenmachine is zo eenvoudig ontworpen, dat iedereen hem kan bedienen. Hier verspil je geen tijd met het lezen van een lange en onbegrijpelijke gebruiksaanwijzing. Je moet gewoon water in het waterreservoir doen, de knop in het midden van de babyvoedingmaker drukken en een paar minuten wachten ... Klaar! Dan kun je de maaltijd naar voorkeur van he baby mengen tot de gewenste consistentie. Fijn gepureerd of met stukjes: je hebt de keuze. Omdat we altijd waarde hechten aan kleine details, die je het leven gemakkelijker maken, vind je op de keukenmachine een simpele handleiding voor gangbare ingrediënten. Voor een eenvoudige reiniging kunnen mengbeker, kookreservoir en het mengmes worden uitgenomen.

2 eenheden: de beide eenheden (één voor het koken, één voor het mengen) kunnen gelijktijdig worden gebruikt en hebben een grote capaciteit (1.300 ml voor koken, 700 ml voor mengen). Zo bespaar je tijd en kunt nog langer met je kleine rakker spelen. Je maaltijd is in minder dan 15 minuten klaar en hoeft tijdens het koken niet in de gaten te worden gehouden. Je start alleen de kookcyclus en wanneer de babyvoeding klaar is, schakelt de keukenmachine helemaal vanzelf voor je uit.

Gezonde kost: bij het voorzichtige stoomkoken blijven alle voedingsstoffen behouden, zodat je baby topfit blijft. De opvangcontainer voor kookvocht helpt je erbij, de lievelingsbrij van je kind de juiste consistentie te geven. Misschien wil je, dat je kleine fijnproever de verschillende smaken afzonderlijk leert kennen? Dan hoef je alleen het kookreservoir in te zetten en kun je meerdere gerechten apart bereiden. De zelfgemaakte, gezonde kost is geschikt voor kinderen vanaf vier maanden.

Slim, simpel & innovatief – de B.easy is perfect voor ouders, die hun tijd liever aan hun baby besteden.


Eigenschappen

  • Voor de kinderlijk eenvoudige bereiding van babyvoeding
  • Eenvoudige bediening
  • 2 eenheden (één om te koken, één om te mengen) 
  • Grote capaciteit: 1.300 ml om te koken, 700 ml om te mengen
  • De maaltijd is in minder dan 15 minuten bereid
  • Bij het zachte stoomkoken blijven alle voedingsstoffen behouden


Maten

ca. 29 x 14 x 26 cm (l x b x h)


Gewicht

ca. 1,86 kg


Leveringsomvang

1x mengerdeksel, 1x mengschotel, 1x kookreservoir, 1x opvangreservoir voor het kookvocht, 1x korf voor het koken, opwarmen, ontdooien, 1x stoomkookkap, 1x deksel voor stoomkookreservoir, 1x stroomkabel


Waarschuwingen

Let op! Deze toepassing kan worden gebruikt door kinderen vanaf 3 jaar, als ze onder toezicht staan of instructies hebben gekregen over het veilige gebruik van de toepassing en de daarmee gepaard gaande gevaren begrijpen. Reiniging en instandhouding mogen pas gebeuren door kinderen vanaf 8 jaar onder toezicht. Toepassing en kabel buiten bereik van kinderen jonger dan 8 jaar opslaan.