Deze browser wordt niet ondersteund
Om de website correct te bekijken gebruik één van de volgende browsersLet op:Update uw browser a.u.b., als u met deze browser doorgaat, kan het zijn dat uw winkelervaring niet is zoals u van ons gewend bent!

Rendered: 2024-04-29T13:56:51.000Z

4056233978872

Let op:

Dit product is online uitverkocht.
Vergelijkbare producten vind je hier.

meradiso Omkeerbaar 7-zones gelschuimmatras 140 x 200 cm

Soort kern: comfortschuim & gelschuim
Hoogte: ca. 19 cm
Maat: ca. 140 x 200 cm
Hardheid: middelhard

(12)

Omkeerbaar matras
Met verschillend ligcomfort
7 ergonomisch afgestemde ligzones

169.-
Online uitverkocht

2-in-1 Duo ligcomfort - één keer draaien voor een individuele slaapervaring

De gelschuimmatras biedt je met zijn verschillende insnijdingen en 7 comfortzones een rustige en heerlijk ontspannen nacht. Het maakt niet uit wat voor slaaptype jij bent. Zijslapers profiteren van de verlaagde schouder- en heupontlasting dankzij 7 comfortzones. Rug- of buikslapers liggen stabiel zonder dat ze inzakken.

 

Matras als belangrijk onderdeel van een gezonde slaap

Gemiddeld slapen we een derde van ons leven - idealiter ongestoord en ontspannen. Als je niet goed ligt door een verkeerde matras, riskeer je pijn. Het is daarom bijzonder belangrijk dat de matras op je behoeften is afgestemd en niet te hard of te zacht voor je is. Ergonomische zones helpen ook om je een rustige en ontspannen slaap te bieden. Zo kan pijn in je nek/schouders of rond de heupen en knieën worden vermeden. Je hoeft geen smak geld uit te geven voor de juiste matras. Onze gelschuimmatras combineert alle voordelen van hoge kwaliteit met individuele behoeften.

De hoogwaardige gelschuim-matras voor perfect ligcomfort

Met gelschuim is een goed slaapcomfort altijd verzekerd, omdat dit schuim vochtophoping verhindert en luchtdoorlatend is. Zelfs in koele slaapomgevingen blijft het knuffelzacht, zodat het lichaam op zachte wijze wordt gedragen. De hoes van de matras bestaat uit een zachte stretch-dubbeldoek en is aan beide zijden doorgestikt met ademende polyester klimaatvezels. Dankzij de rondomlopende en deelbare ritssluiting is de hoes onderhoudsvriendelijk en kan deze tot 60 °C worden gewassen. Met behulp van vier greepbanden kan de matras heel gemakkelijk worden gedraaid en omgekeerd. De kwaliteit spreekt voor zich: de hoogwaardige gelschuimmatras van Meradiso is duurzaam geproduceerd, getest op schadelijke stoffen volgens de Oeko-Tex® Standard 100 en gecertificeerd met een ‘Grüne Knopf’. Met al zijn eigenschappen biedt deze matras je een goede nachtrust en een perfect ligcomfort.

 Omkeerbaar met verschillend ligcomfort 

7 zones insnijdingen op beide ligvlakken

Matraskern met 3 lagen

Beschermend comfortschuim voor hoge luchtdoorlatendheid


 Bijzonder zacht & luchtig gelschuim

Drukontlasting voor de schouders en de heupen

19 cm comforthoogte

4 greepbanden voor eenvoudig draaien en omkeren 
 • Kern: Comfortschuim & gelschuim
 • Overtrek: 100% polyester
 • Afmetingen: 140 x 200 cm
 • Hoogte: 19 cm
 • Gewicht: Geschikt voor een lichaamsgewicht van 80-100 kg
 • Aantal comfortzones: 7
 • Hardheidsgraad: H3
 • Anti-allergisch: Ja
 • Afneembare tijk: Ja
 • Rits: 4-zijdig
 • Onderhoudsinstructies: Tijk op 60 °C in de wasmachine wassen
 
OEKO-TEX® / MADE IN GREEN

Het onafhankelijke label MADE IN GREEN by OEKO-TEX® maakt een productlabel mogelijk voor alle soorten textiel die doorheen de hele toeleveringsketen kunnen worden getraceerd. Het MADE IN GREEN Label geeft de klant de garantie dat het textielproduct is gemaakt van materialen die getest zijn op schadelijke stoffen en materialen die geproduceerd worden in milieuvriendelijke fabrieken en op veilige en maatschappelijk aanvaardbare werkplekken.