Deze browser wordt niet ondersteund
Om de website correct te bekijken gebruik één van de volgende browsersLet op:Update uw browser a.u.b., als u met deze browser doorgaat, kan het zijn dat uw winkelervaring niet is zoals u van ons gewend bent!

Rendered: 2023-11-30T22:24:27.000Z

Russell Hobbs Aluminium steelpan

vanaf
23.84
Leverbaar

Russell Hobbs aluminium steelpan Opulence Collection zwart/goud

Deze 16 cm / 18 cm / 20 cm steelpan uit de Russell Hobbs® Opulence Collection met nieuwe en verbeterde innovatieve technologie is een ideale aanvulling op je kookgerei. De PFOA-vrije steelpan heeft een fantastische, nieuwe en verbeterde Gold Crystaltech antiaanbaklaag, perfect om te koken met weinig of geen olie. Met zijn hittebestendige buitenkant en comfortabele bakelieten greep is deze Russell Hobbs® steelpan ontworpen voor veilig gebruik.
Plaats de steelpan gewoon in de vaatwasser voor eenvoudige reiniging.

  • De Russell Hobbs® 16 cm / 18 cm / 20 cm aluminium steelpan uit de Opulence Collection is de perfecte aanvulling op je kookgerei en stelt je in staat om met weinig tot geen olie te koken.
  • Dankzij de nieuwe en verbeterde innovatieve technologie heeft deze steelpan een 7x robuustere antiaanbaklaag en past hij in elk huis.
  • Deze stijlvolle steelpan is gemaakt van robuust, gesmeed aluminium en heeft een gouden Crystaltech antiaanbaklaag aan de binnenkant.
  • Geschikt voor alle type kookplaten, inclusief inductie, en is voor gebruik met metalen hulpmiddelen geschikt.
  • De vaatwasmachinebestendige steelpan kan snel en gemakkelijk worden gereinigd en heeft een zachte bakelieten greep voor een betere hantering.