Deze browser wordt niet ondersteund
Om de website correct te bekijken gebruik één van de volgende browsersLet op:Update uw browser a.u.b., als u met deze browser doorgaat, kan het zijn dat uw winkelervaring niet is zoals u van ons gewend bent!

Tuintafels

21 producten
Alle producten 21 / 21 producten

Tuintafels kopen bij Lidl

Tuintafels zijn er in verschillende soorten en maten, maar voorop staat dat ze een onmisbaar onderdeel van je tuinset vormen. Zo gebruik je een tuintafel wanneer je in de tuin eet of een spelletje speelt. Maar ook wanneer je aan het barbecueën bent, komt een tuintafel van pas. Bij Lidl vindt je meerdere tuintafels, van hoge statafel voor je tuinfeest tot grote tafel voor een uitgebreid diner. Zo is er altijd één te vinden die in jouw tuin of op je balkon past.

Verschillende soorten tuintafels

Er zijn diverse soorten tuintafels verkrijgbaar. Waarschijnlijk denk je het eerst aan een grote eettafel van kunststof, hout of aluminium. Deze tuintafels bieden plek voor vier tot zes personen en worden in de zomer veel gebruikt tijdens het eten of voor het lezen van de krant. Vind je het in de zon wat te heet, maar zit je wel graag lekker buiten? Kijk dan naar de parasols en luifels. Een parasol is vaak in het midden van deze tafels te plaatsen. Maar er zijn ook kleinere tafels te vinden. Een bistrotafel is handig wanneer je een klein balkon hebt. Zet hier twee tuinstoelen bij en je hebt al snel een mooi setje waar je prima een kop koffie en je ontbijt op kwijt kunt. Kies je juist voor een grote loungeset? Dan is een lage salontafel of een bijzettafel een goed idee. Op de stoelen zit je laag, maar met een bijpassende tuintafel maak je toch ruimte voor wat te drinken of te eten.

Tuintafels en andere tuinmeubelen

Afhankelijk van welke tuintafel je kiest, is deze te combineren met andere tuinmeubelen. Bij een kleine bistrotafel kies je smalle tuinstoelen die te stapelen of inklapbaar zijn. Wil je graag een lekkere plek in de tuin om te ontspannen? Dan is een salontafel met brede loungestoelen of een tuinbank een goede combinatie. Leg er lekker dikke tuinkussens in en je zit gegarandeerd comfortabel. Een bijzettafel is vrijwel overal weg te zetten. Zet deze tafel tussen twee loungestoelen of naast een ligstoel. Omdat bijzettafels laag en klein zijn, kun je er gemakkelijk bij en zijn ze eenvoudig te verplaatsen wanneer je een nieuw plekje in de zon zoekt. Weet jij al welke tuintafel je graag in jouw tuin ziet staan? Stel gemakkelijk zelf je tuinsets samen met de verschillende tuinmeubelen, kussens, parasols en meer tuinartikelen. Haal er direct een barbecue bij en de zomer kan beginnen!