Deze browser wordt niet ondersteund
Om de website correct te bekijken gebruik één van de volgende browsersLet op:Update uw browser a.u.b., als u met deze browser doorgaat, kan het zijn dat uw winkelervaring niet is zoals u van ons gewend bent!

Rendered: 2023-11-29T09:31:21.000Z

GSW Gietijzeren braadpan

Keuze uit een smoorpan, braadpan of tajine
Materiaal: gietijzer
Geschikt: alle soorten kookplaten, ook inductie

(764)

De stoomkegel in de deksel wordt gebruikt om braadgoed gelijkmatig te bedruppen

vanaf
41.39
Selecteer Kleur:
Leverbaar

De braadpan is gemaakt van zwaar gietijzer voor een levenslang gebruik en is wit aan de binnenkant en gekleurd aan de buitenkant. De stoomkegel in de deksel zorgt ervoor dat het voedsel gelijkmatig wordt bedrupt en leidt zo tot gezond smoren in de eigen sappen. Het optimale contact met het verwarmingsoppervlak, dat altijd aanwezig is, zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling en een lang warmtebehoud op alle soorten fornuizen - inclusief inductie.

De ovale braadpan is gemaakt van zwaar gietijzer voor een levenslang gebruik en is wit aan de binnenkant en de aangegeven kleur aan de buitenkant. De stoomkegel in de deksel zorgt ervoor dat het voedsel gelijkmatig wordt bedrupt en leidt zo tot gezond smoren in de eigen sappen. Het optimale contact met het verwarmingsoppervlak, dat altijd aanwezig is, zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling en een lang warmtebehoud op alle soorten fornuizen - inclusief inductie.

Deze ronde oosterse tajine is gemaakt van geëmailleerd gietijzer voor de zachte bereiding van voedsel en is dus ideaal om warm te houden en op te dienen. De gekleurde keramische deksel wordt gebruikt voor langzaam braden in zijn eigen sappen, rijk aan smaak en voedingsstoffen, en maakt ook indruk met energie-efficiënt koken, smoren en sudderen. Het optimale contact met het verwarmingsoppervlak, dat altijd aanwezig is, zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling en een lang warmtebehoud op alle soorten fornuizen - inclusief inductie.


Eigenschappen

  • Vaatwasmachinebestendig
  • Voor alle soorten fornuizen - ook geschikt voor inductie
  • Geschikt voor oven tot 240°C
  • Inhoud: 5,4 L
  • Smoorpan: 30 cm / 6,2 kg
  • Braadpan: 33 x 25 cm / 8,05 kg
  • Gietijzeren tajine: 30 x 22 x 30 cm / 4,75 kg