Deze browser wordt niet ondersteund
Om de website correct te bekijken gebruik één van de volgende browsersLet op:Update uw browser a.u.b., als u met deze browser doorgaat, kan het zijn dat uw winkelervaring niet is zoals u van ons gewend bent!

Rendered: 2023-12-04T07:20:35.000Z

Russell Hobbs Aluminium Nightfall Collection Blue Marble

vanaf
23.09
Leverbaar

Wanneer je keuken de kern van je huis is, wil je er zeker van zijn dat het gebruikte kookgerei praktisch en betrouwbaar is. Maak heerlijke maaltijden voor het hele gezin met deze robuuste en duurzame wok van Russell Hobbs® met de stijlvolle Nightfall antiaanbaklaag en een diameter van 28 cm. Het is ideaal voor dagelijks gebruik. De handige wok in het elegante en aantrekkelijke donkerblauwe marmer-design is ideaal voor de meeste soorten kookplaten, inclusief inductie. Met zijn hittebestendige buitenkant en comfortabele bakelieten handvat is deze Russell Hobbs® wok ontworpen voor veilig gebruik. Deze wok is ontworpen voor de veiligheid van je gezin en is 100% PFOA-vrij, zodat er geen schadelijke chemicaliën vrijkomen tijdens het koken.

Afmetingen

Ø 28 cm

Steelpan 16 / 18 / 20 cm

Wanneer je keuken de kern van je huis is, wil je er zeker van zijn dat het gebruikte kookgerei praktisch en betrouwbaar is. Bereid heerlijke maaltijden voor het hele gezin met deze stevige en duurzame steelpan van Russell Hobbs® met de stijlvolle Nightfall antiaanbaklaag en een diameter van 16 cm / 18 cm / 20 cm. Het is ideaal voor dagelijks gebruik. De handige steelpan in het elegante en aantrekkelijke donkerblauwe marmer-design is ideaal voor de meeste soorten kookplaten, inclusief inductie. Met zijn hittebestendige buitenkant en comfortabele bakelieten greep is deze Russell Hobbs® steelpan ontworpen voor veilig gebruik. Deze steelpan is ontworpen voor de veiligheid van je gezin en is 100% PFOA-vrij, dus er komen geen schadelijke chemicaliën vrij tijdens het koken.

Afmetingen

  • Ø 16 cm
  • Ø 18 cm
  • Ø 20 cm

Braadpan 20 / 24 / 28 / 30 cm

Wanneer je keuken de kern van je huis is, wil je er zeker van zijn dat het gebruikte kookgerei praktisch en betrouwbaar is. Maak heerlijke maaltijden voor het hele gezin met deze stevige en duurzame braadpan van Russell Hobbs® met de stijlvolle Nightfall antiaanbaklaag en een diameter van 20 cm / 24 cm / 28 cm / 30 cm. De handige pan in het elegante en aantrekkelijke donkerblauwe marmer-design is ideaal voor de meeste soorten kookplaten, inclusief inductie. Met zijn hittebestendige buitenkant en comfortabele bakelieten handvat is deze Russell Hobbs® braadpan ontworpen voor veilig gebruik. Deze pan is ontworpen voor de veiligheid van je gezin en is 100% PFOA-vrij, zodat er geen schadelijke chemicaliën vrijkomen tijdens het koken.

Afmetingen

  • Ø 20 cm
  • Ø 24 cm
  • Ø 28 cm
  • Ø 30 cm

Pan 24 cm

Wanneer je keuken de kern van je huis is, wil je er zeker van zijn dat het gebruikte kookgerei praktisch en betrouwbaar is. Maak heerlijke maaltijden voor het hele gezin met deze stevige en duurzame pan van Russell Hobbs® met de stijlvolle Nightfall antiaanbaklaag en een diameter van 24 cm. Het is ideaal voor dagelijks gebruik. De handige pan in het elegante en aantrekkelijke donkerblauwe marmer-design is ideaal voor de meeste soorten kookplaten, inclusief inductie. Met zijn hittebestendige buitenkant en comfortabele bakelieten handvat is deze Russell Hobbs® pan ontworpen voor veilig gebruik. Deze pan is ontworpen voor de veiligheid van je gezin en is 100% PFOA-vrij, zodat er geen schadelijke chemicaliën vrijkomen tijdens het koken.

Afmetingen

Ø 24 cm