Nieuwe zomerbrochure
Zomerbrochure
BBQ Vlees
Mega veel vega

Alles voor op de BBQ!

Denk je aan zomer, dan denk je aan BBQ! De perfecte manier om samen met familie en vrienden te genieten van heerlijk eten. Bij Lidl vind je alles wat je nodig hebt om jouw BBQ tot een succes te maken. Van het voordelige en uitgebreide vegetarische assortiment, tot aan heerlijk gemarineerde burgers en worstjes. Op zoek naar receptinspiratie? Bekijk dan snel deze heerlijke zomerse BBQ-gerechten.

ZOMERSE RECEPTEN

Het kan soms lastig zijn om te bedenken wat je moet gaan eten op een warme zomerse dag. Heb je zin in iets lichts zoals een zomerse salade met vers fruit of kies je liever voor een heerlijk gerecht van de grill? Bij Lidl vind je eindeloos veel inspiratie op het gebied van zomerse recepten. Van verrassende voorgerechten tot verfrissende desserts. Bekijk dus snel alle 30 zonnige recepten en kies jouw favoriet!

Zomerse Recepten

Nieuwe zomerproducten!

Ben jij altijd op zoek naar nieuwe producten om te proberen en zie je graag wat variatie op je bord? Ook dit jaar heeft Lidl het zomerassortiment uitgebreid om jou te blijven verrassen. Probeer bijvoorbeeld eens de grillkaas voor op de BBQ, verkrijgbaar in verschillende varianten. Of vervang een traditionele wrap met de nieuwe pittige paprika-chili wrap. Haal de zomer in huis, met de nieuwe zomerproducten van Lidl!

Zin in zomerse drankjes!

Zomerdrankjes

ZIN IN IJSJES

De zomer staat voor de deur! En dat betekent lekker buiten BBQ’en, picknicken in het park, goed gevulde koelboxen en hete stranddagen. Kortom, een zomer waar iedereen naar uitkijkt. Lidl biedt alles voor de zomer, zoals 200 zonnige producten, luchtige zomerkleding en Cien zonbescherming, maar ook plastic vrij wegwerpservies en de lekkerste receptinspiratie. Deze zomerse én betaalbare gerechten vind je hier! Laat maar komen die zomer, wij hebben er zin in!