SILVERCREST®

Een ruim aanbod aan producten voor keuken en bad – handige apparaten voor thuis van SILVERCREST®

SILVERCREST®
 1. Veelzijdigheid

  Veelzijdigheid

  De SILVERCREST®-producten komen overal in huis goed van pas; voor in de keuken, badkamer, woon- en slaapkamer! De moderne apparaten hebben niet alleen verschillende praktische toepassingen, ze zijn ook supereenvoudig in gebruik.

 2. Prestaties

  Prestaties

  Huishoudelijke apparaten van SILVERCREST® combineren een makkelijke bediening met uitstekende prestaties in gebruik. Dankzij innovatieve nieuwe technologieën zijn ze eenvoudig te gebruiken en behaal je moeiteloos de beste resultaten.

 3. Geweldige prijs-kwaliteitverhouding

  Geweldige prijs-kwaliteitverhouding

  SILVERCREST® heeft een ruim assortiment aan huishoudelijke en verzorgende producten voor een aantrekkelijke familieprijs! En uiteraard zijn ze van de hoogste kwaliteit.

Keuken & huishouden - Helden in de huishouding

Keuken & huishouden - Helden in de huishouding

De ramen lappen en even snel het avondeten maken: dat soort huishoudelijke karweitjes kosten stiekem toch veel tijd. Daarom staat SILVERCREST® voor je klaar met veel verschillende handige hulpjes in het huishouden en de keuken. Zo wordt het huishouden doen in ieder geval wat leuker.


Wist je dat?

We bij Lidl meer dan 100 SILVERCREST® producten hebben voor het huishouden en voor in de keuken. Van handmixers, magnetron en waterkokers tot stoomreinigers, handstofzuigers en luchtreinigers.

Multimedia & techniek - Handige gadgets

Multimedia & techniek - Handige gadgets

Je ligt ontspannen op de bank en kijkt hoe je persoonlijke robot een kopje thee voor je zet. Momenteel klinkt dat nog als toekomstmuziek. Maar met de techniek van vandaag kun je je leven al een stuk gemakkelijker maken. Bij Lidl vind je daarvoor een ruime keuze aan techniek voor kantoor, tv, audio en smart home.


Gezondheid & verzorging - Tot in de puntjes verzorgt

Gezondheid & verzorging - Tot in de puntjes verzorgt

Je wilt uiteraard goed voor de dag komen qua lichamelijke verzorging. SILVERCREST® heeft een ruim aanbod aan verschillende haar,- huid-, en gezichtsproducten die je hierbij helpen.


Wist je dat?

SILVERCREST® verzorgingsproducten heeft voor jong én oud. Denk hierbij aan haardrogers, baardtrimmers, massage-apparaten en weegschalen.

Welness - Thuis ontspannen

Welness - Thuis ontspannen

Wellnesscentra en massagesalons hebben een groot nadeel: je moet het huis uit om lekker te ontspannen. Te veel moeite? Met de badproducten, verzorgingsartikelen en warmtedekens van SILVERCREST® haal je het gevoel van een spa in huis en kun je heerlijk ontspannen op het moment dat jij daar behoefte aan hebt.


Wist je dat?

Je bij Lidl makkelijk een eigen thuis spa creëert met o.a. massageborstels, aroma diffusers, een gezichtssauna en een warmtekussen voor in je nek.