Lidl - De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs!
       Deze browser wordt niet ondersteund
       Om de website correct te bekijken gebruik één van de volgende browsersLet op:Update uw browser a.u.b., als u met deze browser doorgaat, kan het zijn dat uw winkelervaring niet is zoals u van ons gewend bent!

       SilverCrest

       De gemiddelde waardering voor ons SilverCrest-assortiment is ruim 4,5 ster!


       De kwaliteit van SilverCrest in één oogopslag

       Voor velen begint de dag met een wekker die afgaat, dat is meestal vroeg in de ochtend. Een paar goede gewoontes en rituelen helpen dan om de dag goed en vrolijk te beginnen.


       Na het opstaan krijg je de energie die je nodig hebt van je zelfgemaakte smoothie, maar ook van je favoriete muziek uit je luidspreker. Op die manier wordt het klaarmaken voor de dag twee keer zo leuk.


       De producten van SilverCrest maken niet alleen je ochtend mooier. De apparaten voor huishouden, keuken en techniek komen de hele dag van pas!


       Waarom kiezen voor SilverCrest?


       Veelzijdigheid

       • Modern en aantrekkelijk productdesign
       • Veelzijdig assortiment met producten voor alle aspecten van huishouden en techniek
       • Voor elk product een passende kleur en ontwerp


       Prestaties

       • Met innovatieve elektrische apparaten maak je van elk huis een smarthome
       • Eenvoudige werking en bediening
       • Hoge kwaliteit en duurzaam


       Voordelen

       • Optimale prijs-kwaliteitverhouding
       • Gecontroleerde en gecertificeerde veiligheid van alle apparaten
       • Het beste alternatief voor dure merkproducten       De hele wereld van SilverCrest


       Helden in de huishouding - huishouden en keuken

       Even snel het avondeten maken, dan de ramen lappen: dat soort huishoudelijke klusjes hebben we zo gedaan? Helaas weten we beter.


       Daarom staat SilverCrest voor je klaar met veel verschillende handige hulpen in de huishouding en de keuken. Met producten zoals een staafmixer, een vacumeermachine of een stoomreiniger wordt het huishouden leuk, of in ieder geval leuker.       Allemaal een kwestie van techniek - multimedia en gadgets

       Je ligt ontspannen op de bank en kijkt hoe je persoonlijke robot een kopje thee voor je zet. Momenteel klinkt dat als toekomstmuziek. Maar ook met de techniek van vandaag kun je je leven al een fikse upgrade geven.


       Bij SilverCrest vind je daarvoor een ruime keuze aan techniek voor kantoor, tv, audio en smarthome. Robots hebben we niet, maar wel Monsieur Cuisine, ventilatoren of een robotstofzuiger.

       Wist je dat?

       Gemiddeld besteden we meer dan 3 uur per dag voor de televisie. Daarom vind je bij SilverCrest onder meer accessoires om van je tijd voor de tv een echte thuisbioscoop-belevenis te maken.

       Wellness voor elke dag - gezondheid en verzorging

       Het is belangrijk om tot rust te komen en tijd voor jezelf vrij te maken. Bij SilverCrest vind je producten waarmee je dat ontspannen gevoel terugkrijgt, denk bijvoorbeeld aan een Shiatsu-massagekussen, een elektrisch onderdeken of een slimme weegschaal, Gun jezelf zo'n moment van rust met de producten van SilverCrest.