Crivit

Perfecte voorbereiding voor de training: trendy sportkleding en sportaccessoires voor de laagste prijs

Naar assortiment
Crivit
De kwaliteit van Crivit

De kwaliteit van Crivit

Een sportbroek die als gegoten zit, goed gestrikte sportschoenen en enorm gemotiveerd: niets staat een heerlijke training nog in de weg. Kort gezegd: je nieuwe sportoutfit zorgt ervoor dat je echt lekker in je vel zit.

En om dat lekkere gevoel extra lang vast te houden, is het belangrijk dat de sportkleding er niet alleen mooi uitziet, maar ook slijtbestendig, vocht absorberend en vooral ademend is. Het draait allemaal om de juiste materialen.

Of je nou aan yoga, fietsen, fitness, wandelen of wintersport doet, met de juiste functionele sportkleding van Crivit ben je klaar voor elke sportieve activiteit.

 1. Hoogwaardige kwaliteit

  Hoogwaardige kwaliteit

  De functionele kleding en sportartikelen van Crivit doen wat ze beloven. Voor intensieve en inspannende activiteiten zijn alleen de beste materialen die op een hoog niveau zijn verwerkt geschikt.

 2. Geweldige prijs-kwaliteitverhouding

  Geweldige prijs-kwaliteitverhouding

  Het echte alternatief voor dure sportmerken: Crivit ondersteunt je met moderne functionele sportkleding en handige sportartikelen voor training en vrije tijd; en dat met een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding.

 3. Veelzijdigheid

  Veelzijdigheid

  Mooie basics, functionele kleding en accessoires in aantrekkelijke designs en trendy kleuren voor dames, heren en kinderen. Met het veelzijdige productaanbod biedt Crivit voor iedereen optimale uitrustingen voor sport en vrije tijd