Alles voor jouw huishouden

Een schoon en opgeruimd huis begint met de juiste huishoudelijke apparaten. Gelukkig heeft Lidl een ruim assortiment aan apparaten en artikelen voor jouw huishouden. Of het nu gaat om stofzuigen, het reinigen van je vloer, strijken of het wassen van je ramen; alles huishoud artikelen en -apparaten vind je in onze shop. Maak van elke huishoudelijk klus een Lidl klus en bestel de huishoudelijke artikelen en-apparaten makkelijk en snel online.

Stofzuigers

Houd je huis schoon met ons ruime assortiment aan stofzuigers. Zakloze stofzuigers, hand en –steelstofzuigers, nat-/droogzuigers of misschien een handige kruimeldief? We hebben het allemaal. Ga je voor het ultieme gemak? Kies dan voor een robotstofzuiger. Je hoeft 'm alleen maar aan te zetten en jouw nieuwe vriend doet de rest. En dit allemaal voor een Lidl prijs.

Vloer- en ruitenreinigers

Op zoek naar een vloer- of ruitenreiniger? Je vindt ze bij Lidl! Maak je keuze uit vloerreinigers, handstoomreinigers, raamreinigers met sproeifunctie, elektrische reinigers. Maar we hebben ook reinigingssets en handige accessoires. Kortom, alles om jouw huis weer helemaal fris en fruitig te maken. Je koopt ze gemakkelijk online.

Strijkijzers

Met een goed strijkijzer wordt strijken opeens een leuk klusje. In ons assortiment vind je verschillende strijkijzers, stoomstrijkijzers en stoomgenerators. En we hebben natuurlijk ook handige strijkplanken en leuke strijkplankhoezen om de klus te klaren. Vanaf nu is strijken geen klusje meer waar jij tegenop ziet!

Huishoudelijke accessoires

Ben je op zoek naar een handige huishoudelijke accessoires voor een goedkope prijs? Bekijk ons ruime assortiment aan droogrekken, naaimachines, en (opvouwbare) wasmanden, bezems en kledinghangers. Je kunt het zo gek niet bedenken en we hebben het. Shop jouw huishoudelijke accessoires bij Lidl.