Ontdek alle AchtertuinMini knuffels

Spaar nu voor GRATIS AchtertuinMini’s! Van lieveheersbeestjes tot spinnen en van egels tot libelles, je vindt ze allemaal in jouw achtertuin of op het balkon. Verzamel alle 10 de AchtertuinMini knuffels bij Lidl en kom alles te weten over het diertje dat te vinden is in jouw achtertuin. Deze spaaractie loopt van 13-02-2023 t/m 09-04-2023. Volle spaarkaarten kunnen worden ingeleverd (zolang de voorraad strekt) t/m 23-04-2023.

 1. Liv Lieveheersbeestje

  Liv Lieveheersbeestje

  Liv is erg lief en fladdert graag rond om te kijken of het goed gaat met iedereen. Wist je dat niet alle lieveheersbeestjes rood met zwarte stippen zijn, zoals Liv? Je vindt ze in bijna elke kleur van de regenboog!

 2. Veerle Vlinder

  Veerle Vlinder

  Veerle is avontuurlijk en enthousiast. Ze kan niet lang stil zitten en fladdert het liefst van de een naar de andere bloem. Wist je dat in Nederland ongeveer 2400 verschillende soorten vlinders leven? Ze zijn alleen niet allemaal te vinden in jouw achtertuin.

 3. Holly Hommel

  Holly Hommel

  Holly is dol op de zoete smaak van nectar en is helemaal in haar ‘hum’ als de zon schijnt. Wist je dat hommels de hele dag actief zijn en per minuut meerdere bloemen kunnen bestuiven? Harde werkers, die hommels!

 4. Libby Libelle

  Libby Libelle

  Libby is altijd vrolijk en met haar betoverende vleugels zweeft ze graag boven het koele water. Wist je dat een libelle in je tuin hartstikke handig is tegen muggen? Ze eten muggen op en zo hebben wij er minder last van!

 1. Egbert Egel

  Egbert Egel

  Egbert is erg ijdel en wil niet dat zijn mooie stekelhaar door iemand aangeraakt wordt. Wist je dat een egel tussen de 6.000 en 9.000 stekels op zijn rug heeft? Een prikkelbaar beestje dus!

 2. Kees Kikker

  Kees Kikker

  Kees is een coole kikker; hij is altijd vrolijk en een echte praatjesmaker. Hij kwaakt erop los. Wist je dat kikkers 20 keer verder springen dan hun eigen lengte? Echte verspringers dus!

 3. Sjon Slak

  Sjon Slak

  Sjon is een charmante slijmbal en doet alles lekker op zijn trage gemak; hij praat dan ook heeeeel la-ng-zaaam. Wist je dat een slak in bepaalde omstandigheden tot wel drie jaar kan slapen? Ook Sjon houdt dus wel van een stevig dutje.

 4. Wobke Worm

  Wobke Worm

  Wobke is verlegen en dol op verstoppertje spelen in de aarde. Wist je dat de langste worm ter wereld maar liefst 55 meter lang is? Deze worm vind je alleen niet in onze achtertuin, maar zwemt in de zee.

 1. Speranza Spin

  Speranza Spin

  Speranza is behendig en met haar mooie grote ogen vangt ze ieder beestje zo in haar web. Ze is eigenlijk een heel lief beestje dat ervoor zorgt dat de vliegen, muggen of anderen insecten niet om je oren zoemen.

 2. Ruben Rups

  Ruben Rups

  Ruben is erg relaxed en heeft altijd een grote grijns op zijn gezicht. Hij eet het liefst de hele dag frisse appeltjes of knabbelt aan groene blaadjes. Wist je dat een rups maar liefst 12 ogen heeft? En tóch zien ze daar niet zo goed mee.

Maak je AchtertuinMini verzameling compleet!

Ga voor nóg meer speelplezier en maak jouw verzameling AchtertuinMini’s compleet met het AchtertuinMini’s boomhut bouwpakket. Met deze boomhut kun je al jouw AchtertuinMini’s een eigen plekje geven.


Alle AchtertuinMini’s hebben een aangehecht kaartje met een leuk wist-je-datje over het diertje dat voorkomt in jouw achtertuin. Op dit kaartje vind je ook een QR-code om de game van jouw favoriete knuffel in de AchtertuinMini app te ontgrendelen. Dus download de app, verzamel alle Mini’s en speel alle 10 de AchtertuinMini-games! Kom vanaf woensdag 15 februari naar de winkel en scoor een bijpassende onesie, sokken, notitieboekjes of tafelkleed.

Om het PDF bestand te bekijken gebruikt u Adobe Acrobat Reader .

FILIAAL

De AchtertuinMini’s in de winkel zijn op, hoe kan ik toch mijn AchtertuinMini krijgen?

De AchtertuinMini’s worden regelmatig bijgevuld, houd daarom de actuele voorraad in de winkel goed in de gaten. U kunt uw volle spaarkaart inleveren zolang de voorraad strekt.


De spaarzegels in de winkel waren op, kan ik alsnog spaarzegels krijgen?

Vraag bij een volgend winkelbezoek aan de kassamedewerker de spaarzegels op vertoon van uw (digitale) kassabon of neem contact op via www.lidl.nl/contact, deel uw adresgegevens en een foto van uw kassabon. Dan zorgen wij ervoor dat u de spaarzegels alsnog ontvangt.


Ik heb geen spaarzegels gekregen van de kassamedewerker. Hoe kan ik nu toch mijn spaarzegels krijgen?

Vraag bij een volgend winkelbezoek aan de kassamedewerker de spaarzegels op vertoon van uw (digitale) kassabon.


Wanneer ontvang ik spaarzegels?

Bij elke besteding van €10,- aan boodschappen bij alle Lidl filialen in Nederland ontvangt u één zegel. Over het aankoopbedrag van alcohol, zuigelingenvoeding, geneesmiddelen, boeken en tijdschriften, statiegeld en cadeau- en prepaidkaarten worden geen zegels uitgereikt.


Ontvang ik ook spaarzegels bij aankopen in de webshop?

Nee, deze actie is alleen geldig in onze winkels in Nederland. U krijgt dus geen spaarzegels wanneer u online aankopen doet.


De spaarkaarten in de winkel waren op, kan ik alsnog een spaarkaart ontvangen?

De spaarkaarten worden regelmatig bijgevuld, houd daarom de folderdisplay en de inpaktafels rondom de kassa’s in de gaten. Of vraag bij een volgend winkelbezoek aan de kassamedewerker een spaarkaart.


Wanneer heb ik één AchtertuinMini bij elkaar gespaard?

Bij iedere €10,- ontvangt u een zegel. Met 18 zegels heeft u een volle spaarkaart die u kunt inleveren in één van onze winkels in Nederland voor één gratis AchtertuinMini, zolang de voorraad strekt.


Waar zijn de AchtertuinMini’s van gemaakt?

De AchtertuinMini’s zijn gemaakt van velboa en vilt met 100% polyester als vulling.


Kan ik zelf kiezen welke AchtertuinMini ik krijg?

Ja, u kunt bij de kassa (zolang de voorraad strekt) de gewenste AchtertuinMini uitzoeken bij inlevering van een volle spaarkaart. Maakt u gebruik van een zelfscan? Dan kunt u uw volle spaarkaart inwisselen voor een AchtertuinMini bij de zelfscankassa.


Moet ik geld bij betalen voor een AchtertuinMini?

Nee, bij inlevering van een volle spaarkaart ontvangt u gratis één AchtertuinMini naar keuze.


Kan ik de AchtertuinMini’s ook kopen?

De AchtertuinMini’s zijn enkel te verkrijgen tegen inlevering van een volle spaarkaart, zolang de voorraad strekt. De AchtertuinMini’s zijn niet los te koop.


Hoeveel soorten AchtertuinMini’s bestaan er?

Er zijn tien verschillende AchtertuinMini’s die u kunt sparen: Egbert Egel, Speranza Spin, Libby Libelle, Ruben Rups, Wobke Worm, Veerle Vlinder, Sjon Slak, Kees Kikker, Holly Hommel en Liv Lieveheersbeestje.


Tot wanneer loopt de spaaractie?

De spaaractie loopt t/m zondag 9 april 2023.


Tot wanneer kan ik mijn volle spaarkaart inleveren?

U kunt de volle spaarkaart t/m zondag 23 april 2023 inleveren in één van onze winkels in Nederland voor één AchtertuinMini naar keuze, zolang de voorraad strekt.


APP – ALGEMEEN

Waar kan ik de app downloaden?

De app kan gedownload worden in de Google Play Store en de App Store. Zoek via de zoekbalk naar Lidl AchtertuinMini’s en download de app op de gebruikelijke wijze.


Hoe kan ik de app activeren?

U hoeft de app niet apart te activeren. Nadat u de app heeft gedownload kunt u er direct mee aan de slag!

Zijn er kosten verbonden aan het gebruik en/of de aanschaf van de app?

Het gebruik en de aanschaf van de app is helemaal gratis. Goed om te weten is dat het niet mogelijk én ook niet nodig is om in de app aankopen te doen.


Hoe kan ik de AchtertuinMini’s toevoegen in de app?

Klik op een van de AchtertuinMini’s in het startscherm van de App, u krijgt nu een camerascherm te zien om de QR-code te scannen. Op de achterkant van het kaartje aan uw gespaarde AchtertuinMini vindt u de QR-code. Scan deze code met uw telefoon en uw AchtertuinMini komt tot leven.


De code van mijn AchtertuinMini werkt niet/is al in gebruik. Hoe kan ik toch de AchtertuinMini in mijn app krijgen?

Neem contact op met de klantenservice. Wij zorgen ervoor dat u een nieuwe code krijgt. U kunt contact opnemen via www.lidl.nl/contact.


Ik kan de app niet openen?

Sluit de app en probeer hem opnieuw te openen. Lukt dit niet; start dan het device opnieuw op en probeer nogmaals. Mochten de problemen zich blijven voordoen, dan kunt u contact opnemen met de klantenservice. Vermeld daarbij om welk type/model device het gaat.


De App werkt niet goed en crasht, wat moet ik doen?

Het kan zijn dat de camera toegang is geweigerd. Deze toegang is nodig om de QR-codes van de AchtertuinMini’s te kunnen scannen, zodat de spelletjes ontgrendeld kunnen worden. Geef toegang via Instellingen > Lidl AchtertuinMini’s > Camera en start de App opnieuw op. Mochten de problemen zich blijven voordoen, dan kunt u contact opnemen met de klantenservice. Vermeld daarbij om welk type/model device het gaat.


Ik heb de app verwijderd en wil hem opnieuw gebruiken.

Dat kan uiteraard. Download de app opnieuw in de Google Play Store of in de App Store. U kunt de AchtertuinMini-codes opnieuw gebruiken.


Kunnen mijn gegevens van het ene naar het andere device overgezet worden?

U kunt uw AchtertuinMini-codes opnieuw gebruiken op een ander device, maar dan zult u wel alle scores opnieuw moeten behalen. De app slaat namelijk geen cookies en gegevens op.


Kunnen mijn gegevens van het ene naar het andere device overgezet worden?

Nee, dat is helaas niet mogelijk.


Kan ik de app ook op een tablet gebruiken?

Ja, de app is beschikbaar op zowel mobiele telefoons als op tablets.


Zijn mijn gegevens anoniem?

Jazeker! De bescherming van uw persoonsgegevens vinden we erg belangrijk en daarom verwerken wij geen persoonsgegevens bij het gebruik van deze app. Enkel de AchtertuinMini QR-code is nodig om de app te kunnen gebruiken. Hiervoor heeft u de camera nodig op uw apparaat (zie onder). De app maakt geen gebruik van cookies of soortgelijke technieken en slaat ook geen persoonsgegevens op.


Hoe werkt het met de camera?

Wanneer u voor het gebruik van uw camera toestemming hebt gegeven via de pop-up in de app ‘Lidl AchtertuinMini’s of via de algemene instellingen, krijgt de app toegang tot de camera van uw apparaat. De camera kunt u gebruiken voor het scannen van QR-codes op de AchtertuinMini’s. Met de camerafunctie in de AchtertuinMini app kunt u alleen de QR-codes scannen en geen andere foto’s en/of video’s maken en/of delen.


Ik kan de app niet vinden in de App Store / Google Play Store?

Controleer of de titel juist is ingevuld. De titel is Lidl AchtertuinMini’s. Mocht u de app desondanks niet kunnen vinden, update dan de software van u device. De Android app is geoptimaliseerd voor versie OS7 tot de laatste versie op het moment van de release. Wij kunnen geen optimale ervaring garanderen voor Android telefoons en tablets met een lagere versie. De iOS app van Apple is geoptimaliseerd voor versie iOS11 tot de laatste versie op het moment van release. Supporting minimum iPhone 6s. Dit is in lijn met Apple’s offical support. Wij kunnen ook hier geen optimale ervaring garanderen voor iPhone’s of iPads met een lagere versie van iOS.


APP – GEBRUIK

De app werkt niet goed en/of reageert niet?

Een aantal functionaliteiten binnen de app vereisen een goedwerkende internetverbinding. Controleer dus eerst of uw netwerkverbinding correct werkt. Werkt de app nog steeds niet? Controleer dan of de software op uw device de up-to-date is. Het kan ook zijn dat de camera toegang is geweigerd. Deze toegang is nodig om de QR-codes van de AchtertuinMini’s te kunnen scannen, zodat de spelletjes ontgrendeld kunnen worden. Geef toegang via Instellingen > Lidl AchtertuinMini’s > Camera en start de App opnieuw op. Mochten de problemen zich blijven voordoen, dan kunt u contact opnemen met de klantenservice. Vermeld daarbij om welk type/model device het gaat.


Ik wil graag dat iemand anders ook mijn AchtertuinMini-code gebruikt, kan dat?

Dit kan. U kunt opnieuw de codes van uw AchtertuinMini’s toevoegen in de app op een device van iemand anders. Bent u de code kwijt, neem dan contact op met de klantenservice. Wij zorgen ervoor dat u een nieuwe QR-code opgestuurd krijgt.

Actievoorwaarden Lidl Nederland GmbH


De onderhavige actievoorwaarden (hierna: actievoorwaarden) zijn van toepassing op de door Lidl Nederland GmbH (hierna: Lidl) aangeboden “AchtertuinMini’s” (hierna: actie), tenzij dat uitdrukkelijk anders zal worden vermeld.


Algemeen

Deelname aan deze actie is alleen mogelijk onder de hier vermelde voorwaarden. Door deel te nemen aan deze actie gaat de deelnemer akkoord met deze voorwaarden voor deelname. Zowel Lidl als de deelnemers zijn gebonden aan de inhoud en bepalingen van deze actievoorwaarden. De actievoorwaarden zijn verkrijgbaar via www.lidl.nl.


Looptijd van de actie

Deze actie loopt van 13-02-2023 tot en met 09-04-2023, deelname aan de actie is alleen binnen deze periode mogelijk.


Recht van deelname

Deelname staat open voor natuurlijke personen.


Deelname

1. Bij elke besteding van €10,- aan boodschappen bij alle Lidl filialen in Nederland ontvangt u één zegel. Over het aankoopbedrag van alcohol, zuigelingenvoeding, geneesmiddelen, boeken en tijdschriften, statiegeld en cadeau- en prepaidkaarten worden geen zegels uitgereikt. Deze actie heeft geen betrekking op online aankopen bij Lidl. Aankopen gedaan via de Lidl webshop (via www.lidl.nl of via de Lidl app) tellen niet mee voor het behalen van een zegel.

2. Bij 18 zegels heeft u een volle spaarkaart. Bij één volle spaarkaart kunt u uit 10 AchtertuinMini’s één gratis AchtertuinMini naar keuze uitzoeken (zolang de voorraad strekt). De zegels zijn niet inwisselbaar voor geld. U kan zo veel en zo vaak sparen als u wilt.

3. De AchtertuinMini’s zijn geschikt voor alle leeftijden.


Alleen originele en onbeschadigde volle spaarkaarten met daarop originele en onbeschadigde zegels zijn inwisselbaar. Lidl behoudt zich het recht voor spaarkaarten te weigeren die niet aan de spaarvoorwaarden voldoen of die frauduleus overkomen. Volle spaarkaarten kunnen worden ingeleverd in een Lidl filiaal tot en met 23-04-2023 of zolang de voorraad strekt. Deelnemer kan gedurende de actieperiode meerdere keren een volle spaarkaart(en) indienen. Spaarkaarten kunnen niet worden geruild of worden ingewisseld tegen contant geld of andere prijzen.Aansprakelijkheid

Deelname geschiedt voor eigen rekening en risico van de deelnemer. Lidl is in geen geval aansprakelijk voor directe of indirecte schade, die voortvloeit uit of samenhangt met deze actie, tenzij deze schade het gevolg is van grove nalatigheid of opzettelijk handelen, waarvoor Lidl verantwoordelijk is. Lidl kan niet aansprakelijk gehouden worden voor post-, netwerk-, computerhardware- of softwarestoringen van welke aard dan ook die beperkte, vertraagde of het verlies van inzendingen tot gevolg hebben. Bovenstaande beperkingen van aansprakelijkheid gelden onverminderd voor door Lidl ingeschakeld hulppersoneel en door Lidl ingeschakelde derde toeleveranciers en/of fabrikanten van de betreffende prijs.


Slotbepalingen

Lidl behoudt zich het recht voor om de actie op ieder moment, zonder aankondiging vooraf en zonder opgave van redenen, af te breken, te beëindigen of de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen. Lidl ziet erop toe dat de actievoorwaarden niet ten nadele van de deelnemers worden gewijzigd.


In gevallen waarin fraude, onrechtmatige beïnvloeding van de actie, of anderszins ontoelaatbaar gedrag geconstateerd wordt of wordt vermoed, behoudt Lidl zich het recht voor om de deelnemer van de betreffende actie uit te sluiten.


Indien de actievoorwaarden niet in bepaalde situaties voorzien, behoudt de directie van Lidl zich het recht voor om naar eigen inzicht een beslissing te nemen waaraan de deelnemers zich dienen te houden.


Geschillen met deelnemers zullen naar Nederlands recht worden behandeld en voorgelegd aan de daartoe bevoegde Rechtbank Midden-Nederland.


Typ- en drukfouten zijn voorbehouden.


Indien de actievoorwaarden niet in bepaalde situaties voorzien, behoudt de directie van Lidl zich het recht voor om naar eigen inzicht een beslissing te nemen waaraan de deelnemer zich dient te houden.


Voor alle vragen, klachten en/of opmerkingen met betrekking tot deze actie kunt u een mail sturen naar contact@lidl.nl.


Lidl Nederland GmbH

Havenstraat 71

1271 AG Huizen