Favorina chocolade

Met de (h)eerlijke chocolade van Favorina kunt u extra genieten, want al onze chocolade draagt het Fairtrade logo. Dit keurmerk garandeert dat al het chocolade voldoet aan de normen voor eerlijke handel. Verantwoord genieten dus!


Ontdek onze Favorina chocolade en paaseieren, gaat u voor paaseieren van melk, pure of witte chocolade. Of kiest u voor een van onze nieuwe smaken, zoals paaseitjes met espresso-martini-smaak of crispy-framboos-smaak? Wat is uw favoriet?

Chocolade paashaas en paasfiguren

Tijdens Pasen mag de paashaas natuurlijk niet ontbreken. Zet een reuze chocolade paashaas op tafel en geniet van romige chocolade. Ontdek al onze chocolade figuren die het paasfeest compleet maken. Van kleine chocolade paashaasjes, grote chocolade kippetjes tot aan vrolijke paasknuffels.

Snoepgoed en koeken voor Pasen

Pasen is bij uitstek genieten van chocolade. Maar Lidl heeft ook een groot assortiment aan paassnoepgoed en koek. Kleurrijke paasschuimpjes en krokante of brosse paaskoeken. Lekker om zo van te genieten.

  1. Campaign Teaser Campaign Teaser

Tip! Gebruik Favorina als bakingrediĂ«nt!  

Gebruik de romige paaseieren als ingrediënten om de lekkerste paasrecepten te maken. Steel de show door een dessert met chocolade paaseieren te maken. Paaschocolade zijn bij uitstek perfecte ingrediënten voor het bereiden van een paastaart of paasdessert. Krijgt u al bakkriebels? Doe mee met onze bakwedstrijd!