Kerstcadeaus

Het is weer bijna kerst! Zit u al vol smart te wachten wat er dit jaar voor kerstcadeau onder de kerstboom ligt? Op lidl.nl koopt u de leukste kerstcadeaus, er is voor ieder wat wils. Dus dit jaar is kerstcadeaus geven, minstens zo leuk als kerstcadeaus krijgen!

Kerstkleding

Kruip lekker knus bij elkaar bij de kerstboom en trek een heerlijk foute kersttrui, kerstpyjama of kerstjurk aan. Zelfs voor de kleine viervoeter is er een passende outfit. Koop het voor uzelfof geeft het als kerstcadeau. Vier kerst in stijl.

Kerstcadeaus onder de 25 euro

Op lidl.nl vindt u leuke kerstcadeaus die altijd handig zijn om te geven. Ga voor een nieuwe look met een föhnborstel of krultang. Verschijn fris aan het kerstdiner met een UV lamp of baardtrimmer. Stel de wekkerradio in om op tijd te verschijnen aan het kerstontbijt. Speel uw favoriete kerstmuziek af op de bluetooth speaker of bluetooth koptelefoon. Vlog het gehele kerstfeest met een handige ringlamp. En is de batterij van de telefoon leeg? Gebruik dan de powerbank. Bekijk alle kerstcadeaus.

Kerstdecoratie

Decoreer uw eigen huis met prachtige kerstversiering en kerstdecoratie of geef het als kerstcadeau. Breid het pittoreske kerstdorp uit met een schattig kersthuisje. Zet de kerstman midden op het kerstplein en verlicht hem met de lampjes van het kerstdorp.

Kerstverlichting

Geef licht in de donkere avonden met sprankelende led kerstverlichting, een led kerstster of mooie led lampjes.

Kerstboom

Er passen extra veel cadeaus onder onze kunstkerstboom. Handig, want onze kunstkerstboom met verlichting is gemakkelijk op te zetten. Liever een kleine gezellige kunstkerstboom voor op tafel of werkplek? Kies dan onze kleine kunstkerstboom die al versierd is met kerstballen.

Gourmetstel en fondue

Zet de pannetjes maar op tafel en geniet van een heerlijk kerstdiner met een gourmetset. Of u nu kerst viert met de hele familie of lekker knus en klein. Voor elke gelegenheid is er een passend gourmetstel.