Deze browser wordt niet ondersteund
Om de website correct te bekijken gebruik één van de volgende browsersLet op:Update uw browser a.u.b., als u met deze browser doorgaat, kan het zijn dat uw winkelervaring niet is zoals u van ons gewend bent!

Dames sportsokken sportondergoed

33 producten
Alle producten 24 / 33 producten

Sportondergoed & sportsokken voor dames

Sportondergoed en sportsokken vormen een belangrijk onderdeel van je sportkleding, maar worden door veel vrouwen vaak een beetje vergeten. Dames denken vooral aan sportschoenen en sportkleding. Aan de sport-bh wordt nog wel gedacht, omdat deze de nodige ondersteuning geeft. Maar veel vrouwen missen de voordelen van speciale sokken voor het sporten. Dit terwijl het juiste paar kousen toch een ontzettend verschil maakt. Lidl legt je graag uit wat de voordelen van sportsokken zijn, zodat je voortaan meer uit je training haalt.


De voordelen van sportsokken

Waar gewone sokken vaak één kleur hebben, zie je op sportsokken verschillende lijnen en strepen. Dit is niet voor niks. Op deze stukken biedt de sok net wat meer ondersteuning of heeft een andere pasvorm. Door het speciale ontwerp van al deze sokken, weten ze je goed te ondersteunen. De sokken verminderen de druk op gevoelige delen door de druk te verspreiden over de hele voet. Daarnaast helpen sommige kousen je bij het stabiliseren van je enkel. Een sportsok wordt zo ontworpen dat er vrijwel altijd een speciale sok voor je linkervoet en voor je rechtervoet is. De sportsokken zijn bij Lidl bovendien ontzettend betaalbaar. Voor slechts enkele euro's heb je een paar sportkousen. Dit maakt het zeker de moeite van het proberen waard.


Sportbh's: de ondersteunende werking

Veel vrouwen vinden het fijn om een sportbeha te dragen, omdat de borsten hierdoor beter ondersteund worden. Een bh voor het sporten zit strakker, sluit verder over de borsten en heeft bredere schouderbandjes. Daarnaast hebben deze beha's geen beugel. Dit wordt vaak als comfortabel ervaren. En het is, voor je een nieuwe aanschaf doet, goed om te weten dat er verschillende uitvoeringen zijn. Natuurlijk let je op de maten van de cups, maar ook de mate waarin de beha ondersteuning biedt is verschillend per exemplaar. Zo zijn er bh's die geschikt zijn voor rustige sporten als pilates en yoga. Maar er zijn ook speciale sportbh's die steviger zijn en daarom perfect zijn voor wie van rennen en springen houdt. Welk type het beste bij je past is niet alleen afhankelijk van de grootte van je cup, maar ook van de sport die je doet. Voortaan ook comfortabeler sporten en het maximale uit je workout halen? Schaf een sport bh en sportsokken van Lidl aan. En heb je naast ondergoed ook sportshirts en sportbroeken nodig, klik gerust eens door de webshop. Kijk op je gemak rond en loop voortaan comfortabel en trendy de dameskleedkamer uit.