Deze browser wordt niet ondersteund
Om de website correct te bekijken gebruik één van de volgende browsersLet op:Update uw browser a.u.b., als u met deze browser doorgaat, kan het zijn dat uw winkelervaring niet is zoals u van ons gewend bent!

Rendered: 2024-06-12T11:45:59.000Z

111201859424

Bissell Schoonmaakmiddel »Oxygen Boost« voor vlekreiniging

Volume: 1 l

Voor de BISSELL handgereedschappen Oxy Powertool, Spotbot en Spotclean

14.99
Leverbaar

Bissell reinigingsmiddel »Oxygen Boost« voor vlekreiniging

De nieuwe generatie reinigingsmiddel van BISSELL dringt diep door om vlekken grondig te verwijderen en tapijten op te frissen. Met een krachtige zuurstofwerking dringt de nieuwe generatie reinigingsoplossingen van BISSELL diep door om vlekken grondig te verwijderen en tapijten op te frissen; zelfs vlekken die berucht zijn om hun hardnekkigheid zoals rode wijn, koffie, cola en vruchtensap maken geen kans.
Oxygen Boost is speciaal ontworpen om de beste resultaten te geven met de SpotClean, maar kan ook worden gebruikt in de Oxy PowerTool met tapijtreinigers met steel of handmatig als voorreiniger voor wasvlekken door simpelweg een beetje toe te voegen aan een lading witte was om de werking van je (was)poeder te versterken.
Niet geschikt voor gebruik op fluweel, chenille, zijde, dralon of leer.

 

Eigenschappen

  • Verwijdert permanent hardnekkige vlekken zoals rode wijn, cola, olie, vet en nog veel meer uit een groot aantal materialen
  • Kan rechtstreeks op tapijtvlekken worden aangebracht of worden gebruikt om je wasgoed voor te behandelen
  • Dit product is geschikt voor gebruik in de BISSELL handapparaten Oxy Powertool, Spotbot en Spotclean