Deze browser wordt niet ondersteund
Om de website correct te bekijken gebruik één van de volgende browsersLet op:Update uw browser a.u.b., als u met deze browser doorgaat, kan het zijn dat uw winkelervaring niet is zoals u van ons gewend bent!

Rendered: 2023-12-03T00:17:45.000Z

Wees er snel bij!

Niet meer in alle uitvoeringen beschikbaar.

Häussling Premium hoofdkussen met veren en dons

Vulling: 70 % veren, 30 % dons
Ligcomfort: soft
Maat: in verschillende maten
(229)

Uitgebalanceerde mix van unieke veren en dons
Ademende hoes van 100% katoen
Geschikt voor mensen met huisstofallergie en astmapatiënten

Dons en veren van gecontroleerde dierhouderij

11.99
Leverbaar

Häussling Premium hoofdkussen met veren en dons

Met dit knusse hoofdkussen van Häussling ervaar je heerlijk slaapcomfort. De uitgebalanceerde mix van unieke veren en dons van de beste herkomst in combinatie met de ademende hoezen van 100% katoen zorgen voor aangename nachten. Dankzij het aandeel van 70% elastische en ondersteunende veren worden zowel het hoofd als de nek en schouders goed ondersteund in elke slaaphouding. Dankzij 30% dons voelt het kussen heerlijk zacht aan en omhelst het zacht je hoofd. Spanning kan worden vermeden door de rug voldoende te ontlasten. Dankzij Nomite® vormt het extreem dichte weefsel een barrière tegen mijten en is dus permanent beschermd tegen hun innestelen. Dit betekent dat ook mensen met een allergie niet zonder deze uitstekende slaapgenoot hoeven te doen. Dit aangenaam zachte maar toch ondersteunende kussen is ideaal voor personen die in verschillende houdingen slapen. Zogenaamde rugslapers of gemengde slapers. Verkrijgbaar in de maten 40 x 80 cm en 80 x 80 cm.

Eigenschappen

 • Knuffelig hoofdkussen voor heerlijk slaapcomfort
 • Ligcomfort: soft
 • De vulling bestaat uit witte Scandinavische nieuwe veren & dons klasse I
 • De hoes is gemaakt van zuiver katoen en wordt door Nomite permanent beschermd tegen het nestelen van mijten
 • Dit maakt het ook mogelijk dat mensen die allergisch zijn voor huisstof en astmapatiënten het slaapcomfort van dons en veren moeten ontberen
 • Wasbaar tot 60 °C
Premium Kopfkissen von Häussling

Materiaal

 • Hoes: 100% katoen
 • Vulling: 70 % veren, 30 % dons
Vulgewicht

 • B 80 x L 80 cm: ca. 900 g
 • B 40 x L 80 cm: ca. 500 g

Downpass Standaard

De downpass is gebaseerd op de Europese Overeenkomst inzake de bescherming van dieren in landbouwveebedrijven en de kwaliteitsvoorschriften voor veren en dons. Dit omvat strenge controles op het fokken van eenden.

De DOWNPASS-standaard omvat:

 • Dons en veren van gecontroleerde en soortspecifieke dierhouderijen
 • Transparantie door traceerbaarheid van producten
 • Strenge en regelmatige controles van de productielocaties

Nomite

Het NOMITE-merk geeft aan dat het product voor mensen met huisstofmijtallergie geschikt is. Dit komt omdat beddengoed met veren en dons, met hun warmte en klimaatomstandigheden die zo gunstig zijn voor mensen (snelle opbouw van warmte tijdens het slapen, snelle afvoer van vocht tijdens het ventileren) voor vochtafhankelijke mijten een zeer ongunstige omgeving zijn.
Extra bescherming wordt geboden door de veer- en donsdichte bekledingsstof, die de mijtaantasting tegengaat. Zelfs als je last hebt van huisstofallergie of astma, hoef je niet af te zien van het natuurlijke slaapcomfort door dons en veren. Dit is bewezen door wetenschappelijke studies.