Lidl - De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs!
Deze browser wordt niet ondersteund
Om de website correct te bekijken gebruik één van de volgende browsersLet op:Update uw browser a.u.b., als u met deze browser doorgaat, kan het zijn dat uw winkelervaring niet is zoals u van ons gewend bent!

Rendered: 2022-09-15T10:40:12.000Z

Karcher MC 8000DI compact systeem

Ontvangstgebied: internetradio, DAB+, UKW (FM)
Producttype: compact systeem

176.43
Leverbaar
Beschrijving
Productbeschrijving

Het elegante compacte systeem met platenspeler van Karcher bied jou muzikale diversiteit en combineert de moderne ontvangstmodi perfect met de nostalgische charme van grammofoonplaten. De radio beschikt naast UKW ook over de nieuwe transmissienorm DAB+, die voor een ruisvrij radioplezier zorgt. Dankzij geïntegreerd WLAN ontvangt het systeem ook talloze radiozenders uit de hele wereld. Zo komt elke muzieksmaak, hoe individueel ook, aan bod, van heavy metal uit Finland tot Koreaanse K-pop. Bovendien kan je via Bluetooth jouw privé afspeellijst van smartphone of tablet afspelen en via Aux-in andere audiobronnen zoals mp3-speler aansluiten. Het geluid maakt dankzij het hoogwaardige luidsprekersysteem–met een uitgangsvermogen van 2x 10W (RMS) niets te wensen over. Dankzij sleep-timer kan je 's avonds zacht met muziek in slaap vallen.

  • Internet-radio: je kunt via het internet duizenden radiozenders en podcasts van over de hele wereld ontvangen. Van zuidelijke-rock Argentijnse tango. Hier komen alle muziekliefhebbers aan hun trekken.
  • Connectiemogelijkheden: eenvoudig je persoonlijke afspeellijst via Bluetooth vanaf je smartphone of andere compatibele apparaten streamen. Bovendien heb je ook een hoofdtelefoonaansluiting en een AUX-ingang ter beschikking.
  • Digitale radio: DAB+ stelt jou in staat de ontvangstprestaties te verhogen. Geniet van een grotere diversiteit aan programma's en ontvang programma's met het beste signaal.
  • Platenspeler: de platenspeler kan de platen met de snelheden van 33 / 45 / 78 toeren afspelen. Verder uitgerust met een halfautomatische toonarm-lift en auto-stopfunctie.
  • Bedieningscomfort: de bijgeleverde afstandsbediening zorgt voor een eenvoudige en comfortabele bediening op afstand.

Technische specificaties

Merk: Karcher

Type: compact systeem

Ontvangstgebied: internetradio, DAB+, UKW (FM)

Producttype: compact systeem

Comfortkenmerken: Bluetooth, dimbaar kleurendisplay, wekker

met afstandsbediening: ja

RDS: 20 watt

Afspeelmedia: platenspeler, Bluethooth, Internetradio, DAB+, UKW-radio (FM), MP3 (AUX-In)

Kleur: zwart


Toebehoren

Karcher MC 8000DI stereo-systeem, 2 luidsprekers, afstandsbediening en een gebruiksaanwijzing (NL/EN)


Afmetingen

323 x 280 x 135 mm (systeem)

115 x 120 x 201 mm (luidspreker)

Beoordelingen