Deze browser wordt niet ondersteund
Om de website correct te bekijken gebruik één van de volgende browsersLet op:Update uw browser a.u.b., als u met deze browser doorgaat, kan het zijn dat uw winkelervaring niet is zoals u van ons gewend bent!

Rendered: 2023-11-23T00:37:21.000Z

Let op:

Dit product is online uitverkocht.
Vergelijkbare producten vind je hier.

LEGO® Creator Magische Eenhoorn

Aantal onderdelen: 145
Aanbevolen leeftijd: 7+

Speelset met eenhoorn, zeepaardje en pauw
Magisch plezier
Eenhoorn om om te bouwen

7.99
Online uitverkocht

Lego

Vertrek naar een verre mythische wereld met deze prachtige mythische wezens. Laat de spectaculaire Magische Eenhoorn met gouden hoorn door een regenbooglandschap schrijden. Verander het model vervolgens in een zeepaardje dat op de zeebodem zwemt. Of verander het figuur in een schattige pauw met kleurrijke staartveren. Met deze 3-in-1 set heb je de keuze.

Magische Eenhoorn (31140) is een 3-in-1 bouwset waarmee fantasierijke kinderen fascinerende avonturen in een mythische wereld kunnen uitbeelden. De set bestaat uit een eenhoorn met gouden hoorn, kleurrijke staart en beweegbare poten en hoeven. Je kunt de figuur in 2 posities zetten en op alle 4 de benen laten staan of alleen op de twee achterpoten laten staan. Op de bijgeleverde standaard maakt de eenhoorn indruk in deze spectaculaire pose.

Bouw kleurrijke dieren van LEGO® stenen
Met deze LEGO Creator 3-in-1 set kunnen kleine bouwers talloze avonturen beleven met 3 verschillende magische figuren. Je kind kan eerst de Magische Eenhoorn bouwen en het model dan veranderen in een beweegbaar zeepaardje op een standaard op de zeebodem of veranderen in een beweegbare magische pauw met een kleurrijke staart. Je kunt echter ook je eigen magische mythische wezens maken met de stenen in deze set.


Eigenschappen

  • Met deze LEGO® 3-in-1 set kunnen fantasierijke kinderen 3 verschillende dieren bouwen
  • Kinderen kunnen met de set 3 verschillende scènes bouwen en transformeren voor rollenspel
  • Elk van de 3 magische figuren heeft beweegbare lichaamsdelen
  • Alle modellen zijn robuust en gemakkelijk tentoon te stellen - 2 ervan op hun eigen standaard
  • 145 delen bieden kinderen vanaf 7 jaar een leuke bouwopdracht
  • De magische figuren hebben een compact formaat om kinderen te vergezellen op hun reizen
  • Ontdek de intuïtieve bouwinstructies in de LEGO® Builder App
  • Aanbevolen leeftijd: vanaf 7 jaar


LEGO, LEGO Logo, Minifigure, DUPLO, DUPLO Logo, BIONICLE, BIONICLE Logo, LEGENDS OF CHIMA, LEGENDS OF CHIMA Logo, DIMENSIONS, DIMENSIONS Logo, FRIENDS Logo, MINIFIGURES Logo, MINDSTORMS, MINDSTORMS EV3 Logo, MIXELS, MIXELS Logo, NINJAGO, NINJAGO Logo, NEXO KNIGHTS, NEXO KNIGHTS Logo zijn merken van de LEGO Groep en worden hier met bijzondere toestemming gebruikt. ©2023 The LEGO® Group.