Deze browser wordt niet ondersteund
Om de website correct te bekijken gebruik één van de volgende browsersLet op:Update uw browser a.u.b., als u met deze browser doorgaat, kan het zijn dat uw winkelervaring niet is zoals u van ons gewend bent!

Rendered: 2023-11-30T22:12:53.000Z

Let op:

Dit product is online uitverkocht.
Vergelijkbare producten vind je hier.

LUPILU® baby slaapoverall meisjes, met drukknopen

Verkrijgbaar in: strepen/navy, strepen/wit & strepen/blauw
Kenmerken: geschikt voor droger
(30)

Maat 50-80: met voeten
Mmet praktische drukknopen

Met biologisch katoen

5.99
Selecteer Kleur:
Pasvorm
Online uitverkocht

LUPILU® baby meisjes slaapoverall, met praktische drukknopen

Eigenschappen
 • Natuurlijk draagcomfort door zuivere bio-katoen
 • Met praktische drukknopen voor gemakkelijk aan- en uittrekken
 • Maat 50-80: met voeten
 • Maat 86-92: met boordjes
 • Geschikt voor droger
 • Verkrijgbaar in: strepen/navy, strepen/wit & strepen/blauw

Materiaal

100 % katoen

Maten

50 - 92


Mijn Lidl-maat – zo gemakkelijk gaat dat
Gewoon de Lidl-maatcalculator bezoeken. Voer de gemeten lichaamsmaten voor uw persoonsgroep en productgroep in en druk vervolgens op de knop berekenen. En gelijk wordt uw maat weergegeven.


ginetex50prozent_waschen_V01ginetex50prozent_bleichen_V01ginetex50prozent_trocknen_V02ginetex50prozent_buegeln_V02ginetex50prozent_professionel_V03


Meer informatie


GOTS – Global Organic Textile Standard

Het keurmerk voor duurzame textielproductie biologisch katoen met het GOTS-keurmerk garandeert een productie volgens ecologische criteria in de gehele textielketen. Dit betekent dat de geproduceerde natuurlijke vezels op een biologisch gecontroleerde manier worden geteeld en op een milieuvriendelijke manier worden geproduceerd. Tijdens de verwerking worden maatschappelijk verantwoorde normen gecontroleerd en de herkomst van de eindproducten wordt correct geëtiketteerd.

De voordelen:
 • Geen verontreinigende stoffen
 • Efficiënt gebruik van hulpbronnen
 • Betrouwbare grondstoffen

ecoprint van CHT logo

Met ecoprint van CHT naar een positieve ecologische voetafdruk! Het innovatieve druksysteem omvat drukpasta's op waterbasis en speciaal geselecteerde inkten, voor de hoogste ecologische normen op het afgewerkte textiel. ecoprint by CHT bevat geen schadelijke ingrediënten en is daardoor onschadelijk voor mens en milieu.
 • PVC- en ftalaatvrij
 • Onderhoudsvriendelijk
 • Zachte greep

De groene knop

De Groene Knop is een overheidszegel voor duurzaam textiel. Als u duurzame, sociaal en ecologisch geproduceerde kleding wilt kopen, let dan op de Groene Knop. Direct aan het product bevestigd, is het gemakkelijk te vinden bij het winkelen - betrouwbaar en consumentvriendelijk.

Tijdens de zomer van 2019 hebben wij het omvangrijke product- en bedrijfsbeoordelingsproces voor de „Groene Knop“ succesvol doorlopen. Rekening houdend met de productieprocessen zullen wij textiel zoals babykleding van het eigen merk „lupilu“ of beddengoed van het eigen merk „meradiso" laten certificeren door de „Groene Knop" en het zegel op de productverpakking weergeven. Meer informatie


HOHENSTEIN

Dit past perfect: het testinstituut HOHENSTEIN voert al ongeveer 60 jaar seriële metingen en studies uit om de lichaamsafmetingen vast te leggen. Met behulp van 3D-lichaamsscannertechnologie worden de echte lichaamsvormen gevisualiseerd en omgezet in betrouwbare maattabellen.


HOHENSTEIN

STANDARD 100 van OEKO-TEX® is 's werelds bekendste, onafhankelijke certificering van alle soorten textiel- en lederproducten die op schadelijke stoffen zijn getest - van garen en weefsels tot kant-en-klare artikelen. Het label bevestigt dat een textiel- of lederproduct op meer dan 300 schadelijke stoffen is getest.